В Красноармійську поширювали листівки проти Партії регіонів та Леоніда Байсарова

В суботу, 18 серпня, у місті Красноармійськ в рамках всеукраїнської кампанії “Помста за розкол країни” були розповсюджені листівки із закликом не голосувати на парламентських виборах за Партію регіонів та її кандидата в мажоритарному окрузі № 50 Леоніда Байсарова.

Мешканців Красноармійська проінформували про те, що Леонід Байсаров входить до числа найбагатших людей країни і представляє інтереси великого бізнесу Донбасу. Цей кандидат, так само як і його партія, несуть відповідальність за економічні провали в країні та невиконання передвиборчих обіцянок, і в першу чергу – обіцянки про покращення життя українців. Тому, йдучи на вибори, мешканцям Красноармійська не варто голосувати ані за Леоніда Байсарова, ані за Партію регіонів.

Слід також відзначити, що мешканці Красноармійська не тільки позитивно поставились до поширення в місті листівок проти Партії регіонів та Леоніда Байсарова, але й охоче долучились до їх розповсюдження серед своїх односельців та колег-шахтарів.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету: http://vstavay.info/yak-ya-mozhu-dopomohty/

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com