Голова Тернопільської ОДА використовує державну установу для політичних сходок

27 вересня, по обіді в «білому домі» відбулося засідання колегії обласної державної адміністрації. Опісля колегії губернатор Валентин Хоптян запросив голів РДА на 17.00 у кабінет №532 на нараду, при цьому додав, що опісля, в неробочий час, відбудеться засідання партактиву.

Все б нічого, адже Валентин Хоптян паралельно з роботою голови ТОДА, ще й очолює обласну організацію Партії регіонів і левова частка голів РДА є очільниками партії влади в своїх регіонах, відповідно, чому б їм не зібратися і не обговорити хід виборчої кампанії. Але це мало відбуватися в офісі Партії регіонів, але аж ніяк не в приміщенні держадміністрації. Отож, ставимо логічне запитання: а чи не є ці дії, застосуванням адміністративного ресурсу?
“Номер один”

1 Kommentar

  1. А чому не продовжуєте, про йшлося на на тій нараді у кабінеті?
    Можу сказати, що там при закритих дверях мова йшла про тих кандидатів, яких НЕОБХІДНО підтримати на певних округах. Дозвольте уточнити – підтримати ВЛАДНО, тобто по кожному округу вже є свій провладний кандидат і це не той кандидат, який іде під Прапором РЕГІОНІВ, а той “МАЖОРИТАРНИЙ”. Так по місту Тернополю цим кандидатом є Максимов, по Теребовлянському округу – навіть не дивно – пані Хоптян, по Чортківському округу – пан Бедриківський і так далі.
    Але чому цю інформацію влада не хоче виголошувати, адже багато хто “підтримує” нашу владу (хоче він цього чи ні).
    Невже наша влада так не впевнена у підтримці виборців, адже ми обрали собі цих ідеалів-мафіозі!!!

Kommentare sind deaktiviert.