На активістів у Києві напав заступник голови “Молодих регіонів” столиці

Головним учасником нападу на активістів, які роздавали листівки проти Партії регіонів, виявився заступник голови Київської міської організації “Молодих регіонів” Роман Карпов.

Його ідентифікував один з читачів “Української правди” й написав про це у своєму коментарі під новиною про напад. Карпов також є заступником голови Солом’янської районної організації Партії регіонів.

На фото з сайту “Молодих регіонів” можна побачити, як він супроводжує народного депутата від Партії регіонів Максима Луцького, який відвідує ВАТ “Меридіан” і вручає подяки кращим працівникам.

Нині Максим Луцький балотується від Партії регіонів до Верховної Ради у Солом’янському районі Києва (виборчий округ № 222).

Як відомо, в неділю в Києві було скоєно напад на активістів кампанії “Помста за розкол країни”, які роздавали листівки із закликом не голосувати на виборах за Партію регіонів.

Нападники намагалися відібрати листівки та фотоапарат, яким активісти вели зйомку нападу, але на допомогу активістам прийшли перехожі.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету.

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com