Банк подарував інваліду комп’ютер

У квітні 2011 року з жителем с.Куп’євате Глобинського району 39-річним Леонідом Брагою трапилася біда. Під час посівної на фермерському полі, куди він підвозив вантажним автомобілем воду, на нього наїхала 3-тонна біг-борона (котки, якими ущільнюють землю). Леонід чудом вижив, став інвалідом 1-ї групи. Але фермер, у якого він працював неоформленим, взагалі сказав, що Брага невідомо чому опинився на полі, сам, мовляв, стрибнув під котки й відмовився виплачувати компенсацію на заподіяне каліцтво.

Сім’я з трьома малолітніми дітьми залишилася без годувальника. Найменшій донечці на той час було лише рік. Більше року Л.Брага добивався порушення кримінальної справи. Йому доводилося (й доводиться) вручну списувати пачки паперу, хоча різноманітні органи вимагають, щоб документи були набрані на комп’ютері.

Одно слово, родині Брагів конче необхідний комп’ютер з принтером.

Президент медіа-клубу Людмида Кучеренко, до якої за юридичною консультацією в рамках проекту МФВ “Посилення правових можливостей ромських громад Полтавщини”  неодноразово звертався Л.Брага, написала листа на адресу керуючого Полтавською обласною дирекцією Райффайзен Банк Аваль Володимира Шияна з проханням надати Леоніду Бразі як благодійну допомогу комп’ютер з принтером, адже парк оргтехніки банку весь час оновлюється.

Трохи більше, ніж через місяць начальник відділу технічного забезпечення банку Володимир Геращенко повідомив, що можна приїздити за комп’ютером.

Леонід і Олена Браги дуже задоволені й вдячні банку за такий коштовний і дуже потрібний їм подарунок.