В Харкові влада готується до виборів… руками школярів

Зранку 17 вересня до оселі керівника міського штабу Харківської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олександра Гави завітали школярі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №68, котрі… вели перепис жителів, виясняючи, скільки людей проживає у квартирах, скільки з них та за кого вони голосуватимуть.

У час, коли діти мали б навчатися у школі, учні десятих-одинадцятих класів ходили по квартирах Комінтернівського району міста, ведучи облік виборців. Завуч школи Єрецький Віталій Володимирович від такого панічно відхрещується: «Наші учні до цього не мають жодного стосунку! Жодного!».

Школа №68 знаходиться на вулиці Зерновій 12а. На цій же вулиці мешкає і Олександр Гава, голова Харківської міської організації ВО «Свобода», котрий прокоментував ситуацію так: «Звичайно ж, учні бігатимуть по місту з більшим задоволенням, ніж сидітимуть на уроках. Однак верх цинізму для правлячої партії використовувати їх у передвиборній гонці, далекоглядно готуючись до фальсифікацій на виборах. Замість того, щоб забезпечувати дітям достойну освіту, їх несвідомо втягують у порушення закону!».

Нагадаю, що це не перше використання адмінресурсу у Харкові. На початку вересня до гуртожитку одного зі свободівців завітали жіночки, що відрекомендувалися працівниками виконкому Московського району міста та, переписуючи студентів, заодно і виясняли їхні політичні «симпатії».

http://www.kharkiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/032396/

«Як і передбачалося, до виборів влада запустить маховик тотальних фальсифікацій.  У різних містах «регіонали» по-різному борються за виборця. Народ, котрому осточортіло життя на межі виживання, яке влада намагається якісно замаскувати під «пакращення», не буде голосувати за таку владу, і усвідомлення цього веде до підготовки глобальних порушень на виборах 28-го жовтня. Всеукраїнське об’єднання «Свобода» протистоїть владі та оскаржує усі факти порушень з її боку, ми на своїй Богом даній землі змінимо ВСЕ на користь українців!», – прокоментував ситуацію Голова Харківської обласної організації ВО «Свобода», кандидат в народні депутати України, Ігор Швайка.

Прес-служба

Харківської обласної організації

Всеукраїнського об‘єднання «Свобода»

098-044-78-76