Активіста “Помсти за розкол країни” відпустили, але невдовзі на нього напали й забрали листівки

Міліціонери відпустили активіста кампанії “Помста за розкол країни” Мирона Гордійчука, але невдовзі на нього напали двоє чоловіків й силоміць відібрали листівки, після чого сіли в автомобіль з номером АА 9779 ЕВ і поїхали геть.
Одним з нападників був громадянин, який назвався членом громадської організації “За чисте місто” і вже двічі за сьогодні викликав міліцію на М. Гордійчука.
Є фотографія і другого нападника:
На дзвінок у міліції на тій стороні дроту відреагували дуже своєрідно: спитали, які саме листівки забрали. Почувши відповідь, що це не має значення, адже нападати на агітаторів не дозволено нікому, незалежно від того, які листівки вони поширюють, міліція відмовилась виїжджати на виклик.
В ці хвилини масові затримання активістів кампанії і напади на них відбуваються по всій країні, де сьогодні проходять акції з поширення листівок із закликами не голосувати за Партію регіонів та її кандидатів в мажоритарних округах.
Джерело: “Вставай і дій!”

2 Kommentare

  1. ну и правильно сделали, агитаторы-это те люди которые в первую очередь получают за это бабло, и будут сегодня расклейки делать за одну полит силу а завтра за другую.
    Мой вам совет пойдите лучше на работу!!! сделайте что то полезное, это лучше чем быть теми как вы есть! вопрос чем вы лучше Проституток????

  2. Тезко, не суди усіх по собі. Ми не лише не отримуємо за це бабло, а й власне витрачаємо. А де його беремо? А заробляємо на роботах (хто вчителем, хто викладачем, хто режисером, хто продавцем, хто менеджером). А ще робимо багато корисного – захищаємо ліси, архітектуру, дітям-сиротам допомагаємо. І саме цим ми кращі за тебе, проститутку, яка ляпає язиком, бо без бабла навіть їм не поворухне.

Kommentare sind deaktiviert.