«Грандіозна паспортна афера – 46 мільйонів обманутих»

У вівторок, 23 жовтня, о 10:00 біля Адміністрації Президента України (вул. Банкова 11) відбудеться громадська акція протесту проти нового закону про паспорти під назвою «Грандіозна паспортна афера – 46 мільйонів обманутих».

У ході театрального перфоменсу громадські активісти продемонструють, що станеться, якщо Президент України Віктор Янукович підпише ухвалений Верховною Радою закон депутата-регіонала Василя Грицака «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

Після театральної вистави відбудеться вуличний брифінг, в ході якого правозахисники, експерти, громадські активісти розкажуть про загрози закону про єдиний демографічний реєстр і паспорти. Учасники: виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини Аркадій Бущенко, голова правління Центру політико-правових реформ Ігор Коліушко, координатор Антидискримінаційної коаліції Ірина Федорович та інші.

Учасники акції передадуть Президенту звернення з вимогою ветувати закон про паспорти і єдиний демографічний реєстр, які підтримали більше 50 громадських організацій.
Телефон для довідок: (067)445-95-43.

***
Запрошуємо усіх небайдужих громадян, які не хочуть віддавати всю інформацію про себе у руки приватної корумпованої фірми, та ще й сплачувати їм за це!

Всьо будєт ЄДАПС? – Ні, громадяни проти!

Учасники акції збираються біля АП о 9:30.
Початок вистави о 10.00, брифінгу о 10.15.

***
Більше про “свиню”, яку підклав регіонал Грицак кожному громадянину України читайте у статті Дзеркала тижня: http://dt.ua/POLITICS/gritsak_shilyae_yanukovicha_do_pasportnoyi_aferi-110280.html

Подія у Фейсбуці – тут