Луцький збирав у НАУ пенсіонерів за зачиненими дверима

Дізнавшись про заплановану в Культурному центрі Національного авіаційного університету зустріч з проректором цього навчального закладу, чиним народним депутатом і кандидатом в народні депутати від Партії регіонів по округу № 222 Максимом Луцьким, активісти кампанії “Помста за розкол країни” вирішили відвідати цей захід. Але, прийшовши зранку до приміщення Культурного центру університету, вони виявили, що зустріч є закритою, оскільки двері до зали було зачинено зсередини.

Трохи згодом з приміщення почав виходити строкатий натовп, який складався з людей середнього та пенсійного віку замість студентської молоді. Активісти вирішили проінформувати присутніх про те, чому не можна голосувати ні за Партію регіонів, ні за її кандидата – Максима Луцького.

Майже одразу після початку поширення листівок через натовп людей до активістів попрямували кремезні молодики, які взялися їх виштовхувати подалі від місця зутрічі. Коли активісти вирішили поширювати листівки біля підземного переходу, де, зазвичай, концентрується людинопотік, невідомі намагались заборонити розповсюджувати там листівки, мотивуючи свої дії тим, що ця територія є прилеглою до університету і належить НАУ.

Вставай і дій

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Як допомогти кампанії