Міліція на службі у регіонала Ігоря Лисова (розповідь очевидця + ФОТО і ВІДЕО)

29 вересня 2012 року, на вулиці Маршала Конєва відбувся агітаційний концерт регіонала Ігоря Лисова, який одночасно є мажоритарним кандидатом в народні депутати по Голосіївському району до Верховної ради України. На концерті грали гурпи «Циган-Балаган», «Друга ріка» та Софія Ротару.

Звичайно, не можна було знайти кращої нагоди, щоб проінформувати громадськість про діяльність депутата-брехуна. Саме це, ми, активісти Демократичного Альянсу, і вирішили зробити. Окрім нас, ще були хлопці з громадянського руху «Відсіч», за що їм окрема подяка.

Прибувши на місце проведення заходу ми розгорнули банери та почали роздавати листівки.

До нас одразу підійшли представники міліції, зокрема начальник відділу охорони громадського порядку Голосіївскього району Юзва Валерій Миколайович, якого ви можете побачити на відео, в кінці цієї публікації, і якому я надав копії повідомлення про акцію, занесену за день до цього в КМДА, та телеграми, відправленої додатково в день проведення заходу.

Оскільки ми мали повне право на проведення цієї мирної ації, то на вимогу згорнути плакати і припинити поширення листівок я відповів, що добровільно ми цього не зробимо, і якщо вони хочуть це припинити, нехай роблять це силою із застосуванням спецзасобів — опору ми чинити не будемо (так-так, привіт Хенку Реардену; хто читав «Атлант розправив плечі» — зрозуміє).

Так як в міліції не знайшлось законних підстав припинити нашу акцію, то як по команді вони всі зникли, і одразу після цього на нас напали бритоголові «бики» Лисова, які почали відбирати листівки, псувати банери, наші особисті речі і одяг. Особисто мені порвали сорочку, а одному з наших активістів розбили годинник.

Детальну розповідь з документами можна прочитати тут: http://www.bogdanovich.eu/3797

Також рекомендуємо прочитати ще один опис подій під час концерту, де агітувати проти Лисова прийшли “Відсіч”, “Демальянс” і місцеві мешканці: http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/50672328efd15/