На хабарі 60000 грн. затримано блакитного злодюжку з Партії регіонів

Міліція спіймала на хабарі чиновника Донецької залізниці і голову Дебальцевської організації Партії регіонів.

За інформацією інтернет-видання PRO-TEST, сьогодні, 23 жовтня, під час отримання хабара в розмірі 60 000 грн. працівниками УДСБЕЗ УМВС України на Донецькій залізниці на гарячому був затриманий Олег Владиславович Марченко, 1968 р.н. – начальник Дебальцевської дирекції Донецької залізниці.

Офіційної інформації щодо даної події поки немає і навряд чи з’явиться до тих пір, поки її не озвучать ЗМІ. Справа в тому, що крім посту, який Марченко займає на державному підприємстві, він ще й очолює Дебальцевський міську організацію Партії регіонів. І це все відбувається за кілька днів до виборів!

Джерела інтернет-видання в міліції стверджують, що про затримання Марченко всім співробітникам правоохоронних органів наказано мовчати під страхом жорсткого покарання. Нібито їх керівництво саме не раде тому, яку рибку їм вдалося виловити з темного виру. Зараз справу намагаються зам’яти з обох сторін. Тому протокол та інші матеріали, складені правоохоронцями на місці події, до цих пір не зареєстровані.

Прес-секретар Донецької залізниці Володимир Селіванов, до якого PRO-TEST звернувся за коментарем, озвучені відомості про затримання дебальцевського начальника не підтвердив, але і не спростував, порадивши нам звернутися за роз’ясненнями в лінійний відділ міліції. Але звідтіля ані слуху, ані звуку…