Програма для блогерів: доступні ресурси і нові можливості

Інформаційно-аналітичний портал «Кримськотатарське питання online» (krymtatar.in.ua), підтримав ініціативу низки веб-ресурсів про розширення кримськотатарської присутності у всесвітній інтернет-мережі. Спільно із сайтом qirimtatar.org портал krymtatar.in.ua розпочинає нову програму із залучення нових блогерів, які пишуть про розвиток, досягнення та проблеми кримськотатарського народу, а також про своє бачення майбутнього Кримської автономії.

Як повідомила редактор інформаційно-аналітичного порталу krymtatar.in.ua Світлана Єрещенко, хоча цей веб-ресурс розміщує виключно україномовну інформацію, блогери зможуть писати будь-якою з кримських мов – кримськотатарською, українською, або російською. Планується, що на сайті krymtatar.in.ua найближчим часом буде створено спеціальну різномовну блогерську рубрику.

Але вже зараз ініціатори цієї програми оголошують про можливість безкоштовної реєстрації блогерів на ресурсі, що діє на базі порталу qirimtatar.org, – blogs.qirimtatar.org.

Як зазначила Світлана Єрещенко, найактивніші блогери будуть заохочені. Також для блогерів планується проведення декількох навчальних семінарів і зустрічей з журналістами та представниками громадських організацій автономії.

Програма реалізується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.