“Все, що нас стосується, вирішується нами!” під Львівською політехнікою (ФОТО і ВІДЕО)

У вівторок 2 жовтня біля одного з корпусів Національного університету “Львівська політехніка” відбулась акція з серії “Все, що нас стосується, вирішується нами!” Студентів, яких зібралось на перерві чимало, запитували, на що вони готові заради України, закликали зайняти активнішу громадянську позицію та долучатись до кампанії “Помста за розкол країни”.

Позитивну і мотиваційну атмосферу творили музиканти, які в підтримку кампанії виступали перед студентами з популярними українськими піснями. Як результат — багато оплесків на адресу музикантів та співачки та чимало заповнених анкет волонтера — з намірами долучитись до “Помсти…”.

Джерело інформації та більше фото на сайті “Вставай і дій!”

2 Kommentare

  1. Усі згадані Львівські студенти ЗАСЛУГОВУЮТЬ ЩИРОЇ ПОШАНИ ЗА СВОЮ ІДЕЙНІСТЬ. Вони у порівнянні з “ручною” студентською братією з КНТЕУ, дійсно далеко європейці. Здавалося б столичні студенти повинні бути більш свідомими і рішучими, але не так воно є. ЛЬВОВЕ, ТИ ЗАВЖДИ РЕКОРДНО ПЕРШИЙ! НЕ ЗІЙДИ З ДИСТАНЦІЇ НІКОЛИ І НІ ЗА ЯКИХ ОБСТАВИН!

  2. Знову голий пафос. А насправді столичні студенти більш активні за львівських. Львів, на жаль, вже давно не перший, а мертвий. Не видно активності, жменька щось робить, а інші, як Немилосердна Тереза, лише пишуть в інтернеті, які вони горді та незалежні.

Kommentare sind deaktiviert.