Другий пішов. Вебінар «Як зробити свій блог популярним?»

21-го листопада 2012 року, о 20.00, Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує блогерів, журналістів, громадських активістів та всіх зацікавлених, взяти участь у другому вебінарі курсу «Підвищення блогерської майстерності». Тема вебінару «Як зробити свій блог популярним?».

Ведучий – Ярослав Федорак, автор блогу «Українська блогосфера» та головний редактор порталу management.com.ua. «Створюючи блог, автори не завжди замислюються над тим, як залучити до нього відвідувачів і перетворити їх на постійних читачів. У доповіді “Перетворюємо блог на “магніт” для читачів” я покроково розкажу про процес залучення цільової аудиторії до Вашого блогу, починаючи з правильного вибору теми і, закінчуючи формуванням читацької лояльності. Також розповім про те, чому саме вибір теми значною мірою характеризує подальшу успішність блога, яким повинен бути “ідеальний” читач, на що “клює” якісна аудиторія та як перетворити випадкових відвідувачів на постійних читачів. У рамках доповіді також будуть частково висвітлені теми просування: пошукова оптимізація та соціальний маркетинг», – зазначає Ярослав Федорак.

Організатори також надають учасникам можливість особисто зустрітися з доповідачем і під час вебінару задати йому усі цікаві для них питання. Для цього необхідно створити матеріал на тему: «Проблеми розвитку мого міста» (наприклад незаконна забудова, відсутність велодоріжок, знищення зелених зон та дитячих майданчиків, корупція у сфері землекористування тощо) та розмістити її на блог-платформі на сайті http://cityplan.in.ua/blogs не пізніше 20-го листопада 2012 року. Автори п’яти кращих публікацій зможуть поспілкуватися з ведучим вживу. Усі інші учасники вебінару матимуть можливість свої питання та побажання  задати в режимі он-лайн.

Тож, якщо Ви бажаєте вплинути на зміст вебінару! Не пізніше ніж за 2 дні до події, Ви можете надіслати своє запитання та отримати на нього відповідь безпосередньо у ході вебінару. Для цього необхідно скористатись формою зворотного зв’язку за посиланням – http://cityplan.in.ua/page/view/18 .

Участь у вебінарах безкоштовна, та не потребує попередньої реєстрації. Адреса вебінару –http://cityplan.in.ua/page/view/18. Рекомендуємо додати її в закладки.

Організатори для участі у вебінарі радять заздалегідь встановити необхідне програмне забезпечення:  Аdobe flash player, не нижче 11 версії. Завантажити можна безкоштовно за цим посиланням  http://get.adobe.com/ru/flashplayer/.

Вебінари проводяться Східноукраїнським центром громадських ініціатив в рамках проекту «Блогери – рятівники міст», що здійснюється за підтримки Посольства США в Україні. Більше про проект та його можливості можна дізнатися на сайті cityplan.in.ua .

Контакти: Равчев Олександр  –  менеджер з комунікації, тел. 093 682 36 47, e-mail: ravchev@gmail.com