Януковичу запропонували на підпис “прєд’яву” Медведчука. І хто тепер “лідєр страни”?

“Всеукраїнський референдум” передали Януковичу

Закон “Про всеукраїнський референдум”, прийнятий Верховною Радою 6 листопада, спрямований на підпис президентові Віктору Януковичу.

Про це повідомляється на офіційному сайті Верховної Ради.

Згідно з законом, всеукраїнський референдум може бути “з будь-якого питання”, за винятком тих, проведення яких не допускається Конституцією або законами України.

Крім того, в один референдум може бути винесено кілька питань з різних предметів, а сам референдум – суміщатися з виборами президента України, виборами народних депутатів, виборами депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

Проведення всеукраїнського референдуму щодо схвалення нової редакції Конституції України ініціюється тільки після з’ясування волі Українського народу щодо необхідності прийняття нової редакції Конституції України, що призводитиме до невиправданих витрат коштів на так званні „попередні” референдуми.

Як відомо, 20 листопада опозиція намагалася відмінити голосування за цей закон, але за таке питання проголосували лише 17 депутатів.

Українська правда

* * *

А от винесуть на “референдум” питання про скасування посади Януковича. І “народ”,– проголосує “ЗА!”. І шо с етім дєлать?