Чотири конкурси Освітньої програми МФ “Відродження”

Мета конкурсу на проведення дослідження “Загальнонаціональний відкритий каталог інновацій у шкільній освіті України” – виявлення, систематизація та поширення інформації про позитивний досвід реалізації інноваційних освітніх проектів, сприяння створенню інноваційного середовища в освітній сфері.

Мета конкурсу на розробку комплекту брошур із захисту прав освітян “Поради освітянам із правових питань” – допомогти педагогам, які працюють у системі дошкільної та шкільної освіти, більше дізнатися про свої права й механізми їх захисту.

Мета конкурсу на проведення дослідження “Загальнонаціональний звіт: моніторинг дотримання правових норм в освіті України” – проведення громадського моніторингу дотримання прав в освіті — забезпечення права на освіту та прав суб’єктів освітнього процесу (учні та студенти, адміністрація та працівники навчальних закладів).

Мета конкурсу на розробку й пілотний запуск Інтернет-порталу “Інклюзивна освіта” – створення Інтернет-порталу “Інклюзивна освіта” – тематичного сайту, який надаватиме користувачам різні інтерактивні сервіси.

Останній термін подання проектів на всі конкурси – 14 грудня 2012 року.

Контакти:
Георгій Касьянов, директор програми, kasianov@irf.kiev.ua
Олександр Андрощук, менеджер програми, androshchuk@irf.kiev.ua
Тел.: (044) 461 95 00

Мета Освітньої програми – сприяти системним змінам в освітній галузі України, спрямованим на її наближення до найкращих європейських практик, покращення якості освіти, перетворення її на засіб формування громадянського суспільства.

Джерело : Міжнародний фонд “Відродження”