Марафон написання листів у Херсоні

Марафон написання листів – це щорічний захід Amnesty International, який зазвичай відбувається до Дня прав людини (10 грудня). В рамках цього заходу люди у всьому світі одночасно пишуть листи від руки на захист конкретних осіб, чиї права порушені, та на знак солідарності з ними.

У Херсоні Марафон з написання листів проходить вже другий рік поспіль. У 2011 році в стінах Центру Соціального Партнерства було написано 108 листів.

Цього року, протягом зазначено часу 10 грудня, всі бажаючі долучитися до заходу приходили писати листи підтримки в дизайн-студію “Своє” (вул. Соборна (колишня Леніна), б.4).

Організатори марафону у Херсоні (благодійний фонд “Об’єднання“) звертають увагу тих, хто не встиг взяти участь у марафоні, що листи підтримки у студії “Своє” можна продовжувати писати ще до 15 грудня.

 

Джерела:

НАГОЛОС

Сторінка заходу у Фейсбуці

Über Людмила Ямщикова 733 Artikel
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.