Племінник Герман за побиття кількох жінок відбувся штрафом

Племінник народного депутата Ганни Герман Олег Бокало, який в липні цього року побив на львівській дискотеці двох дівчат і жінку-слідчого, повинен буде заплатити штраф. Про це пише “Комсомольская правда в Украине” з посиланням на прес-секретаря Львівської обласної прокуратури Мар’яну Гайовську. “Рішенням суду йому винесено вирок: призначити штраф у розмірі 8,5 тисячі гривень”, – сказала Гайовська.

Як повідомляється, спільника Бокала в той же час суд засудив на один рік умовно. Кримінальну справу проти Олега Бокала на дискотеці в нічному клубі була порушена в липні цього року. Через деякий час бешкетника і його спільника, жителя Києва, відпустили під заставу в 76 тисяч гривень. ЗМІ повідомляли подробиці інциденту.

Нібито, за словами очевидців, Бокало почав на вулиці бити свою вагітну дружину. Перехожі заступалися за жінку, але дісталося і деякими з них. До бійки залучили і працівників міліції, які приїхали на місце події, в результаті у жінки-слідчого діагностували черепно-мозкову травму.

ТСН