Про неприпустимість повторного призначення Д.Табачника членом уряду

Звернення
громадян України
до президента держави Україна Віктора Януковича
та депутатів Верховної Ради України
про неприпустимість повторного призначення
Дмитра Табачника членом уряду, відповідальним за освіту

Ми, громадяни України, вкрай обурені інформацією, що з’явилася останніми днями у засобах масової інформації, про можливість повторного призначення міністром освіти відомого своїми українофобськими висловлюваннями та діями, а також ретроградською і корупційною практикою в системі освіти Дмитра Табачника.

Не викликає сумніву, що діяльність Дмитра Табачника на посаді міністра була спрямованою на дискримінацію україномовних громадян, приниження національної гідності українців та розпалювання в країні протистояння на мовному, міжрегіональному та етнічному ґрунті.

Дм. Табачник відомий, також, українській громадськості корупційними практиками у сфері державних закупівель, про які неодноразово повідомляли ЗМІ, та запровадженням вкрай корумпованої системи прийому до вищих навчальних закладів, що призвела, зокрема, до масового поширення «торгівлі оцінками» в українських школах.

Тому, безумовно, продовження перебування Дмитра Табачника на посаді міністра, відповідального за освіту, веде до її прискореної деградації, що має непоправний негативний вплив на молоде покоління українців, а також – є «плювком в обличчя» усім українцям-патріотам своєї Батьківщини, незалежно від регіону проживання та мови, якою вони користуються в побуті.

Тому, як громадяни України та виборці ми вимагаємо:

– від президента Віктора Януковича – чіткого запевнення, що Дмитро Табачник ні за яких обставин ніколи більше не стане міністром, відповідальним за освіту;

– від депутатів новообраної Верховної Ради України та утворених ними фракцій – вжиття активних дій для неприпущення «перепризначення» повністю скомпрометованого міністра.

Звернення розміщене в мережі Інтернет на платформі Facebook-Causes.

Підписатися online можна тут: http://www.causes.com/causes/807087-/actions/1716945

Щоб стати учасником української справи «Табачник має піти!» – заходьте сюди: http://www.causes.com/causes/807087-

Просимо запрошувати друзів та знайомих приєднуватись до акції!