Мова ворожнечі Костусєва таки розглядатиметься у суді

Одеська обласна організація політичної партії “УДАР” виграла справу проти мера Одеси Олексія Костусєва і міської ради в Апеляційному адміністративному суді Одеської області. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу обласної парторганізації “УДАРу”.

Партія подала позов до Апеляційного суду після того, як отримала відмову від Приморського районного суду в розгляді справи про неправомірність дій одеського мера, який назвав людей, що спробували потрапити за сесію міської ради 21 грудня 2012 року, “фашистами” та ” нацистами”. “УДАР” зажадав від Костусєва публічного вибачення та скасування відповідного “Звернення Одеської міської ради до громадян Одеси!”.

Приморський районний суд навіть не прийняв позов до розгляду. Однак 12 лютого поточного року Апеляційний суд визнав дії Приморського суду незаконними.

Нагадаємо, в грудні минулого року Одеська міська організація ВО “Свобода” і підприємці штурмували міськраду Одеси на знак протесту проти “антинародної діяльності, корумпованості й непрозорості діяльності Одеської міськради”.

Джерело

Über Людмила Ямщикова 733 Artikel
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.