У Луцьку готуються до проведення VII фестивалю українського духу «Бандерштат – 2013»

31 січня у місті Луцьку відбулося засідання оргкомітету фестивалю «Бандерштат» щодо  його проведення в 2013 році.

На засіданні організатори вирішили, що «Бандерштат – 2013» проходитиме 3 та 4 серпня на території луцького іподрому, який знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, що уже два роки поспіль слугує зручною локацією для його проведення.

В межах підготовки до фестивалю «Бандерштат-2013» буде формуватися мережа регіональних представників, які готові взяти посильну участь в популяризації заходу. З пропозиціями та запитаннями звертайтесь до Оксана Лойко (oksana.lojko@gmail.com).

Також представники оргкомітету зазначили, що за ними залишається право конкурсного відбору  учасників як і великої сцени, так і гутіркової та літературної сцен.

Основна музична програма, яку формуватиме арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк (kolossok@gmail.com), складатиметься із ряду молодих україномовних гуртів. Відбір виконавців проводитиметься у соціальних мережах. У результаті інтернет відбору два музичні гурти, які наберуть найбільше голосів, виступатимуть на головній сцені «Бандерштату». До слова, хедлайнерів фестивалю уже визначили, однак гурти оргкомітет назве після їх остаточної згоди.

А щодо побажань на гутіркову програму звертайтесь до  Олександра Машлая (mashlay.oleksandr@gmail.com).

Представники оркомітету розглядають залучення учасників для формування цікавої програми. З пропозиціями звертайтесь до виконавчого директора «Бандерштату» Павла Данильчука (pavlo.danylchuk@gmail.com).

Квитки на цьогорічний фестиваль справжнього українського духу «Бандерштат-2013» можна буде придбати з 1 травня.

Організатори «Бандерштату» зазначають, що нині в Україні cкладна ситуація із проведенням подібних фестивалів, спрямованих на популяризацію патріотичних ідей. Відтак, організатори звертаються за допомогою до спонсорів, меценатів, волонтерів. Долучитися до фестивалю можна, зв’язавшись із представниками оргкомітету.

 

 

прес-секретар
Юлія Грищук
тел.: 093 11 98 543
e-mail: grysh4uk.yulia@gmail.com