Міліція продовжує розповідати про свою боротьбу зі стихією. Офіціоз

Міліція допомагає людям подолати наслідки стихії

Понад 16 тисяч працівників міліції, курсантів вищих навчальних закладів системи МВС та військовослужбовців внутрішніх військ були задіяні під час ліквідації негоди, яка вирувала на території України в період з 22 по 25 березня.

Для підтримання автодоріг у належному стані тільки на Київщині задіяні 788 одиниць спеціальної техніки комунальних служб та аварійно-рятувальних підрозділів (м. Київ 445, Київська обл. – 343).

Для надання допомоги громадянам, які потрапили у заметіль та буксирування автотранспорту залучено 21 одиницю бронетехніки Збройних Сил України.

Підрозділами ДАІ в місті Києві та Київській області в умовах снігопаду упродовж несприятливих погодних умов надано допомогу понад 2 тисячам транспортних засобів.

У столиці правоохоронці пригощали гарячим чаєм водіїв великих вантажних автомобілів, які потрапили в затори на тривалий час.

На сьогодні у місті Києві встановлено 8 пунктів надання вчасної допомоги громадянам, що опинилися у скрутних умовах через снігову заметіль (18 км Бориспільського шосе, Парк Дружби Народів, вул. Вишгородська, 85, пр. Академіка Паладіна, 31, вул. Касіяна, 7, вул. Заболотного (фабрика Реемстма),  пр. Броварський, 3а, пр. О. Теліги (парк Дорогожицький).

У Київській області органами внутрішніх справ розгорнуто 27 пунктів обігріву громадян.

Крім того більше 7 тисяч одиноких осіб похилого віку відвідали працівники міліції. Допомога була надана усім, хто її потребував. Про необхідність надання більш кваліфікованої допомоги було поінформовано соціальні служби.

Заходи щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із складними погодними умовами, тривають.

УЗГ МВС України