Опозиція: “Влада намагається зірвати акцію «Вставай, Україно!» в Києві 18 травня”

Влада вживає заходи для зриву акції опозиції «Вставай, Україно!»: по центру Києва розгорнуто масштабний ремонт доріг, а мерія надала дозвіл на проведення в цей день інших акцій, таких як: акція за легалізацію наркотиків, антифашистський марш; на розгляді знаходиться заявка на проведення гей-параду.

 Про це  заявив з парламентської трибуни народний депутат фракції «Батьківщина» Геннадій Москаль.

 Окрім того, за його словами, на 18 травня до Києва стягуються підрозділи внутрішній військ та спецтехніка: «Ведуться широкомасштабні заходи на чолі з керівником Ради національної безпеки і оборони Клюєвим, щоб не допустити проведення даної акції».

 «Щоб марш опозиції не відбувся, у напрямку адміністрації президента, по вулиці Грушевського, здерли асфальтове покриття, зібрали всю техніку з усіх регіонів України, де взагалі немає доріг. При тому, що уряд скаржиться на відсутність коштів на їх ремонт», – підкреслив Москаль.

 Окрім того, біля місця початку акції, на Європейській площі, Київська міськрада запланувала проведення різноманітних конкурсів та акцій, в тому числі із залученням дітей: «Обласні державні адміністрації отримали вказівку привести до Києва декілька тисяч працівників державних установ, а також проплачених працівників», – сказав Геннадій Москаль.

 «Те, як влада готується до анонсованої на 18 травня акції опозиції на Європейській площі, може викликати лише обурення і розуміння того, наскільки влада сьогодні боїться власного народу», – заявив народний депутат.

 Він також нагадав, що в Києві вчиняються напади на представників опозиції, які роздають запрошення на акцію «Вставай, Україно!».

 Опозиція закликає своїх прихильників не піддаватись на жодні провокації влади та взяти участь у акції 18 травня.

Батьківщина

1 Kommentar

  1. Окупанти (зразкаО.Бондаренка, Єфремова, Чечетова, Колісниченка, Пахла, Симоненка,..) добровільно не покинуть Україну. І від влади добровільно не відійдуть. Де люстраційні комітети від опозиції, що позбавлятимуть злочинців посадових крісел ? Потрібна негайна мобілізація дієздатних українських пікетувальників. Де дієва ОПОЗИЦІЯ ? 18 травня необхідно блокувати КИЇВ з вимогою «Пшонці, Захарченку, ПахлАзарову- відставка з розслідуванням їх діяльності». Досить народ водити по колу !!!

Kommentare sind deaktiviert.