В Харкові презентували нову політичну ініціативу “Сила людей”

21 травня у Харкові відбулася презентація нової політичної ініціативи «Сила людей».

На заході були присутні харківські громадські діячі, журналісти та зацікавлені громадяни, а також частина ініціаторів, зокрема Олексій Гончарук (Київ, Чернігівщина), Дмитро Дробот (Харків), Олександр Солонтай (Київ, Закарпаття), Віктор Ткачов (Одеса).

Під час презентації представники національного комітету розповіли про своє бачення розбудови нової політичної сили, та запевнили, що об’єднання буде відрізнятися новим, якісним рівнем політики.

«Ми шукаємо однодумців, ми хочемо довести справами, що чесна політика може існувати. Наша задача почати цей процес. Він довгий. Можливо це справа не одного тижня, можливо не одного місяця. Але ми пройдемо цей шлях, адже ми не хочемо бути приреченими, ми хочемо жити не в країні невдах, а в успішній, процвітаючій державі», – заявив представник іціативи “Сила людей”, громадський діяч з Харківщини Дмитро Дробот.

Важливими відмінностями нової політичної сили є ініціація та розбудова її знизу вверх, відмова від вождізму та авторитарних методів управління на користь багатолідерності, самоорганізації, дієвості, відповідальності та регулярної ротації керівництва організації.

Також було зауважено на тому, що “Сила людей” працюватиме за рахунок прозорого самофінансування та відкидає можливість фінансового підпорядкування олігархам.

На запитання присутніх про наступні плани та кроки представники сили відповіли, що після презентацій та зголошення людей буде створений спеціальний організаційний комітет, а старт діяльності об’єднання запланований на другу половину 2013 року.

Дмитро Дробот також повідомив, що презентації вже відбулися у десятьох містах: Києві, Сімферополі, Луцьку, Рівному, Ужгороді, Чернівцх, Івано-Франківську, Сумах, Хмельницькому та Львові. Попереду – ще 16 міст, зокрема вже 22  травня про “Силу дюдей” розповідатимуть у Донецьку, а 23 травня – у Житомирі.

Додаткова інформація:

Про “Силу людей”: sylalyudey.org/pro-nas.html

Візія та засади: sylalyudey.org/viziya-ta-zasady.html

Тези та програмні засади: sylalyudey.org/programni-zasady.html

Відмінності: sylalyudey.org/vidminnosti.html

Долучитися до ініціативи може кожен на сайті sylalyudey.org та в соціальних мережах (facebook.com/sylalyudey, vk.com/sylalyudey)

IMG_7121

Більше світлин з презентації тут

Video streaming by Ustream

Über Дмитро Пилипець 250 Artikel
Громадський активіст