Неонацисти проводять в Керчі бойові тренування

Неонацисти проводять в Керчі бойові тренування.

Про це повідомляє кримське Інтернет-видання Керч.FM.

Низка молодиків викладають у соціальні мережі фотографії своїх бойових тренувань. Вони називають себе “Керчинськое отделение ВОПД РНЕ“.

Учасники угруповування вдягненні у камуфляж, обличчя на всіх фотографіях приховане, перед камерами позують з очевидно бойовою зброєю. На фото видно, як молодики здобувають базові знання у бойових прийомах. Одне фото демонструє зигування.

Керчинські молодики зійшли на вершину гори Митридат біля Вічного вогню з прапором, на якому зображено схожий на свастику знак.

Група також містять фотозвіти метання ножів, ножового бою і як молодики кидають в закинуті будівлі коктейлі Молотова.

1373449461_fotoreportazh-21373449467_cizzqabzwxy1373449487_vplnvfzy-3g1373449498_mfftq-glmti1373449511_6x8ufgwoolg1373449524_yzta_2gxkhu1373449529_jcwhjpaoeia

Редакція Керч.FM запитує владу, яким чином неонацистське угруповування не тільки існують в Керчі, але й активно позиціонує себе у соцмережах: “Невже співробітники СБУ в Керчі отримують свою заробітну платню даремно?” – зауважує кримське Інтернет-видання.

Інтернет-видання  вказує на бездіяльність Союзу із боротьби з неофашизмом, який ініціювала Партія регіонів: “Чому ці активні і відважні громадські активісти не займаються своїми прямими обов’язками? Невже зображення свастики на тлі вічного вогню гори Митридат не зачіпає почуття ветеранів”.

Російська організація РНЕ існує майже 20 років. Неонацистська організація відкрито пропагандує перевагу росіян над іншими расами. Російська національна єдність, за даними російської Вікіпедії, стала першою великою неонацистською організацією у Росії у 1990 році на чолі з Алєксандром Баркашовим. Мета руху – організація національної революції і побудова національної держави.

Микола Мирний 

Ні корупції

2 Kommentare

  1. Інтернет-видання вказує на бездіяльність Союзу із боротьби з неофашизмом, який ініціювала Партія регіонів: “Чому ці активні і відважні громадські активісти не займаються своїми прямими обов’язками?
    А я вам скажу чому. Тому що вони російські, їм хоч по хрещатику іти зі зброєю можна, а як вийде два діда з Просвіти, то це вже Фашизм. Парадоксальна Країна. А ви кажете Ющенко поганий був. При ньому ці пі…си вже давно були у Лукянівці. Потрібно брати владу в свої руки, а то незабаром РНЄ вже буде ходити по вулицях кожного райцентру.

    • Не будут ходить. Это русский выпендреж. Они получили в Афганистане. Я их “героизм” там видел. Они полули в Чечне. Из поперли из Средней Азии. В самой России скоро все будут татарами и узбеками и чуть-чуть евреями. Теперь в получат в Крыму. В Сибирь мы их не отправим. На каторги и в Турцию. Пусть там в кандалах працюют.

Kommentare sind deaktiviert.