«Союз хуторів»… з високошвидкісним Інтернетом

Чудова новина для людей, які люблять відкривати для себе щось нове та ексклюзивне. В Україні виходить черговий та унікальний випуск глянцевого додатку Маршрут №1 – «Союз Хуторів».

Кожен новий випуск глянцевого додатку газети «День» по-своєму особливий. Але, здається, одинадцятий – особливий у квадраті. Бо у цьому номері поєднано відразу три успішні проекти «Дня»: освітній, інформаційний і видавничий.

Герої одинадцятого Маршруту №1 на власному прикладі переконують: сьогодні місце не має жодного значення — його має лише людина. Навіть на віддаленому хуторі можна створити потужний культурно-мистецький центр: завдяки Інтернету доступ до знань та інформації є практично усюди, а творчого простору в сільській місцевості значно більше, ніж у містах. І позитивні приклади цьому є — мистецький хутір «Обирок», село Легедзине, арт-резеденція Алевтини Кахідзе в Музичах.

Розвиваючи власну «хутірську філософію», Пантелеймон Куліш писав, що саме на «хуторі», а не в місті людині відкриваються нові смисли буття — простота, цільність, чесність щоденного життя, «вкоріненість» у автентичний «грунт». Тут прокидається творчість, підживлена природою, Богом і генетичною пам’яттю. Сучасній людині — творчій, мислячій, підприємливій — село може запропонувати нові можливості, які раніше в цьому контексті не розглядалися.

Про ефект синергії, яку ховає союз українських хуторів, який потрібен Україні, українцям, світу,  роль  новітніх технологій в перезавантаженні глибинки та про мільярдерський стандарт кожного українця – читайте в одинадцятому Маршруті №1 вже на сайті «Дня». Або ж уже дочекайтеся наступної п’ятниці й придбайте його в кіосках преси.

M6_cover