27 серпня. Презентація книги: Микола РУДЕНКО. «Найбільше диво – життя».

Видавництво “Кліо” запрошує на презентацію виданння:

Микола РУДЕНКО. «Найбільше диво – життя». Спогади / Упорядник Раїса Руденко. – К.: ТОВ «Видавництво „Кліо”», 2013. – 696 с., іл.
у книгарні «Є», що на вул. Лисенка, 3 (за Національною оперою, найближча станція метро «Золоті ворота»)
27 серпня 2013 року, у вівторок, о 18 год.

Веде Євген Сверстюк. Беруть участь видавець Віра Соловйова, упорядник Раїса Руденко, Осип Зінкевич, Елеонора Соловей, Іван Власенко, Володимир Шевчук, Василь Овсієнко, актор Кирило Булкін, співачка Олена Голуб та інші.

Спогади – важкий жанр. Насамперед тому, що автор має бути чесним із собою, як на останній сповіді. А це не легко. Та Микола Руденко цього неписаного правила дотримується і не раз наголошує, що в житті сповідував тільки правду, якою б гіркою вона не була, і робив тільки те, у що вірив.
Про надзвичайно тяжкий і болісний шлях – від правовірного комуніста, фронтового політрука, знаного письменника, секретаря парткому київської письменницької організації до правдоборця, політв’язня радянських концтаборів, дисидента – автор розповідає щиро й мужньо.

Мабуть, саме через це «Найбільше диво – життя» читається із захопленням, як пригодницький роман, і водночас спонукає читача до дуже непростих та повчальних роздумів.

Книжку можна купити у видавництві «Кліо» за 85 грн.: вул. Грушевського, 4, вхід в академічні інститути, сходами, що ліворуч, ІІ поверх, кімната 217, з 10-ї год., тел. 279-92-14;

у книгарнях «Є» та «Наукова думка» – значно дорожче.

Руденко_аф_ша