Громадські заходи в Харкові з нагоди 22-ї річниці Незалежності України

24 серпня Харківська Просвіта, Спілка української молоді, Молодіжний Націоналістичний Конгрес спільно з іншими патріотичними організаціями та рухами міста проведуть урочисті заходи з нагоди 22-ї річниці Незалежності України.

О 13.00 від кола трамваїв в Лісопарку до майдану Рози Люксембург стартує святковий велопробіг, до якого зокрема долучаться велосипедисти у вишитих сорочках, дівчата з віночками та стрічками. До велосипедів закріпимо українські прапори та іншу патріотичну символіку.

О 14.00 всі бажаючі можуть долучитись до щорічної Вишиванкової ходи. Місце збору – сквер на злиття річок Харків і Лопань (сквер Стрілка). Перед початком руху колони всім бажаючим на обличчі намалюємо патріотичний боді-арт у вигляді прапорця або тризуба. Пішою ходою пройдемо через майдан Конституції, Сумську до пам’ятника Т.Г.Шевченку. По ходу руху колони співаємо українських пісень!

З 15.00 в саду Шевченка поруч з пам’ятником великому Тарасу триватиме святкова програма: українські співи, майстер-класи з народного танцю, різноманітні конкурси для дітей та дорослих з цікавими призами, патріотичний боді-арт на обличчі, виступи кобзарів, презентації робіт народних майстрів тощо. Кожен охочий матиме змогу отримати стрічку з кольорами державного прапора.

О 19.00 кожен харків’янин зможе долучитись до флеш-мобу “Свічкова ілюмінація”. Учасники акції біля пам’ятника Т.Г.Шевченку викладуть зі свічок Державний Герб України — Тризуб.

Акції неполітичні, проводяться виключно з державною символікою.

Запрошуємо харків’ян, гостей міста, представників ЗМІ долучитись до святкування Дня Незалежності України!

Зустріч у фейсбуці: https://www.facebook.com/events/551761541549946

Зустріч ВКонтакті: http://vk.com/dnkh2013

Допомога в поширенні інформації вітається!

Über Дмитро Пилипець 250 Artikel
Громадський активіст