У Луцьку вчитимуть залучати громаду до створення ОСН та вирішувати типові для органів самоорганізації проблеми

завантаження (1)У Луцьку стартує друга серія навчань Правової школи для ініціативних груп по створенню органів самоорганізації населення. Перший семінар на тему «Методи активізації громади та їх залучення до роботи ОСН за місцем проживання» відбудеться 03 жовтня 2013 року о 10:00 у коворкінг-центрі «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі 27, 4 поверх). Про точну дату, час та місце проведення другого семінару «Типові проблеми у створенні та організації діяльності ОСН та методи їх подолання» буде повідомлено додатково.

Створення ОСН у Луцьку набуває все більшого розмаху та популярності, оскільки механізм діяльності та повноваження цих органів дозволяють населенню впливати на вирішення питань місцевого значення, брати участь у реалізації соціально-економічного й культурного розвитку певних територій та в реалізації місцевих програм.

ОСН мають різні форми – це можуть бути будинкові, вуличні, квартальні комітети – залежно від території, на якій вони створюються. Найбільш ефективною формою самоорганізації у містах експерти вважають квартальний комітет, а особливо якщо мова йде про сектор приватної забудови, де мешканці самі опікуються загальним благоустроєм, відповідають за розвиток території, де вони проживають.

Якщо Ви маєте намір створити ОСН, донести актуальність і можливості ОСН до членів Вашої громади та побудувати ефективну діяльність ОСН, заповнюйте реєстраційну анкету учасника Правової школи по створенню та організації діяльності ОСН.

Для участі у тренінгових заняттях потрібно заповнити анкету (яка додається) та надіслати на електронну адресу: press.asossiation.osbb@gmail.com до 14:00 02 жовтня 2013 року.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефонами:

(098) 9222616

(066) 1630008

 (0332) 200032

  Правова школа для ОСН проходить за проектомАсоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН «Створення умов для нового якісного рівня діяльності ОСН у м. Луцьку». Проект отримав підтримку Міжнародного фонду «Відродження» в межах програми «Громадянське суспільство та належне врядування».

РЕЄСТРАЦІЙНА АНКЕТА 

 

 учасника Правової школи по створенню та організації діяльності

органів самоорганізації населення (ОСН)

 

 

ПІП  

 

Дата народження  

 

Рід діяльності  

 

Адреса електронної скриньки  

 

Номер телефону  

 

Адреса проживання

 

 

 

 

 

На які аспекти створення та організації діяльності ОСН, на Вашу думку,варто звернути увагу на навчанні?

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Заповнену анкету просимо надіслати на адресу press.asossiation.osbb@gmail.com

з поміткою «на участь у навчальному семінарі» до 14:00 02 жовтня 2013 року.