Держслужбовці поринають у світ нових медіа!

Працівники органів місцевого самоврядування та державних адміністрацій з Корюківського, Прилуцького, Ріпкинського та Щорського районів, а також міста Чернігів пройшли навчання на семінарі “Нові медіа як спосіб комунікації влада-громада”, що пройшов 13 листопада 2013 року.

У своєму вступному слові координатор проекту Олексій Француз зазначив, що даний захід направлений на те, аби зробити владу ближчою до людей та сприяти відкритості і прозорості органів місцевого самоврядування та державних адміністрацій. Проект також має на меті надання громадянам механізму задля своєї безпосередньої участі у роботі міських органів влади, спираючись на основи громадянського суспільства та європейські цінності.

Олександр Назаренко, експерт проекту, спочатку ознайомив учасників з основними соціальними мережами та розповів як організувати роботу своєї установи (управління) в світовій мережі Інтернет за допомогою соціальних медіа. Адже така присутність в мережі Інтернет допоможе представникам влади вчасно дізнаватися про актуальні питання та проблеми громади, а також залучати її до участі у виробленні місцевої політики. Після чого учасники на практиці закріпили отримані знання, а саме створили власні сторінки у Facebook та отримали рекомендації з їх ведення та наповнення змістом (контентом).

Проект реалізується Громадською організацією “Громадська Рада” за фінансової підтримки з обласного бюджету на виконання обласної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки “Чернігівська громада”.

1 Kommentar

  1. Хочется надеяться, что нововведения помогут гос.служащим решать проблемы населения а не использовать и далее свое служебное положение с целью покрывать друг друга и помогать друг другу заниматься аферами, так как это происходит в Нац банке Украины в Черниговском отделении.
    К сожалению у меня на руках имеются материалы, в которых ясно видно как работник НБУ Снежко Д.Н.,
    сфальцифицировав документы через ряд банков ( благо сам занимается контролем филиалов), пытается тщетно в настоящее время уйти от уголовной ответственности за 3-х летнее укрывательство от уплаты на двоих своих сыновей алиментов. Неоднократно введя при этом все службы Чернигова ( опекунский совет, исполнительную службу. руководство своего банка, пенсионный фонд, налоговую службу).
    А может быть будет и легче таким работникам банков творить свои гнусные дела?

Kommentare sind deaktiviert.