Що швидше Україна “розлучиться” з Росією, то краще для неї – Кравчук

Укрінформ

middle_6dbba88b18337e01930428d4560bf922Екс-президент України Леонід Кравчук закликав якомога швидше “розлучитися” з Росією й “одружитися” з Європейським Союзом.

Про це він заявив в ефірі програми “Шустер-live” на телеканалі “Інтер”, повідомляє “Радіо Свобода“.

“Якщо своєчасно не піти на зближення з Євросоюзом, Росія нам сяде на голову, а цього допустити не можна. Так станеться в разі, коли ми будемо й далі слухати і не реагувати фактами, зверненнями до міжнародних організацій. Що швидше ми “розлучимося” з Росією, то краще для нас. Наводжу народний приклад: коли красива дівка не заручена, тоді дуже багато женихів. Кожен сподівається, так само, як у випадку з Україною”, – зазначив Кравчук.

Водночас, за його словами, після остаточного вибору українців на користь ЄС Російська Федерація залишить в спокої нашу державу.

“Коли Україна визначиться зі своїм “обранцем”, я маю на увазі Європейський Союз, тоді Росія зрозуміє, що сподіватись на те, що Україна стане “дружиною”, вже немає підстав”, – підсумував Кравчук.

4 Kommentare

  1. Провів би своєчасно люстрацію, поставив би при владі справжніх УКРАЇНЦІВ за духом і патріотизмом – не сиділи би тепер в такій “багнюці”!

  2. Вчора дивився цю програму. Молодець Леонід Макарович! О “отой” комуняка вже порядком дістав. Хто мене особисто вразив,-то Богословська. Почув її адекватну розповідь перший раз, ну мабудь років за 7-8.

  3. Чому політики будучи при владі поводяться як сліпі кошенята, а коли опиняються поза владою – прозрівають?

Kommentare sind deaktiviert.