Студенти ОНУ: Настав час кожному з нас доказати, що ми є гідними громадянами нашої держави!

Шановне студентство!

Настав час кожному з нас доказати, що ми є гідними громадянами нашої держави!

Студентство ОНУ закликає кожного студента нашого рідного університету 28 листопада о 12:00 вийти до центрального входу ОНУ на 2-годинний попереджувальний страйк! Час показати всьому світу, що ми є синами й доньками славних предків і ми готові захищати майбутнє нашої держави.

Якщо вас хвилює доля свого народу (якщо вас хвилює, зрештою, своя власна доля), то ви не дасте ганебним виродкам відібрати шанс на розвиток нашої країни.

Разом з тим, ми закликаємо всі університети Одеси здійснити 28 листопада о 12:00 подібний страйк, який засвідчить наявність в університетах Одеси справжнього студентства. Студентства, яке здатне бути проводом свого народу. Студентства, яке здатне до рішучих дій задля добробуту суспільства. Студентства, яке не може стояти в стороні, тоді як його державу нищать. Студентства, яке свого часу визначало долю усієї Європи.

Усіх учасників пікету просимо підготувати і принести з собою державні символи України та та плакати, що засвідчують стремління українців до здійснення історичного кроку нашої держави. Поведінка учасників страйку має бути належною (це мирний захід!), адже ми європейці і маємо це показати.

Окрім того, прохання студентам кожного ВНЗ зорганізуватись і заздалегідь віднести в свої деканати заявку про проведення даного заходу. Це буде, як мінімум, не зайвим. Проте, так чи інакше, в такий історичний момент для нашої країни, студенти мають показати рішучість та безапеляційність своєї волі!

Джерело: група “Студентство ОНУ” з мережі вконтакте

Über Людмила Ямщикова 733 Artikel
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.