Диво своїми руками. Інструкція

unnamedШістнадцятий номер глянцевого додатку «Дня» – «Маршрут №1» –– про інгредієнти справжніх зимових свят, вміння «перешивати дійсність» та казки

За кілька днів починаються зимові свята. Чи не найбільш казковий та загадковий час у році. Українці вірять, що саме на Різдво та в Новорічну ніч трапляються дива та неймовірні історії, здійснюються мрії та бажання. Час, коли оживають казки і хочеться весь час обмінюватися теплом і добром з іншими.

Нині Україна – в очікуванні свого дива. Вже понад місяць країна переживає та спостерігає за подіями, що визначать її подальший цивілізаційний розвиток – Євромайдан та все, що нерозривно з ним пов’язано: як на площі, так і у владних кабінетах. Багато хто зустрічатиме 2014 рік на Майдані, – об’єднані спільними мріями та розумінням, що легко не буде.  Такі «стратегічні точки» нашої історії –  як давньої, так і новітньої – ніколи не були простими і зрозумілими. І часом варто мати під рукою якийсь універсальний «концентрат досвіду і мудрості», щоб відшукувати у ньому якщо не відповіді, то підказки і дороговкази, інструкції. Таким довідником на всі випадки життя можуть стати…казки. Можна заперечити, що казки –це для дітей і взагалі не час їх зараз читати, але згадаймо їхні основні сюжети – і все стане на свої місця.

«У мене цього року передчуття свят дещо інакше, ніж завжди… Звісно ж, мене не покидає очікування несподіваного дива, але мене не влаштовують дрібні чудеса – мені хочеться великого! І я розумію, що у новому році простого дива не буде… Це диво ми маємо створити самі! – пише Лариса Івшина у своїй традиційній колонці. – Усі казки побудовані на тому, що нічого просто так не дається – потрібні зусилля і подвиги. Але про дурня на печі – це не наша казка, як і про щуку з Ємелею… Наша казка про дракона і Котигорошка, про Бабу Ягу та Івасика-Телесика, наша казка про Кощія… Це така собі інтелектуальна, розумова казка, в якій треба знайти хід щоб подолати страх  та зламати цю «голку»»

У новому глянцевому додатку «Маршрут №1. Різдвяне диво» – «карта доріг», які ведуть до оптимізму та необхідний для цієї подорожі інструментарій. Найперше – надихаюча розповідь Євгена Грицяка про Різдво у таборах та вміння «вбудовувати» свято, надію і добро у будь-які декорації, навіть найсіріші, вміння «перешивати дійсність». Ще – десять книг, які варто прочитати напередодні свят, адже добра література готує грунт для Див.

Відома телеведуча «1+1», мама трьох дітей Марічка Падалко розповідає про новорічні і різдвяні традиції у їхній родині та про те, чому цей Новий рік вони зустрічатимуть без телевізора, але з книжками.

«Маршрут №1» пропонує віртуальну подорож найцікавішими місцями з улюблених фільмів-казок та знайомство з Синім конем – кілька фактів про того, з ким доведеться мати справу увесь наступний рік.

А ще –  «Моє свято» від друзів та партнерів газети «День», репортаж з королівства плямистих оленів на Закарпатті – єдиної ферми оленів в Україні, та альтернативні рецепти глінтвейну. Але і це – далеко не все, що чекає на читачів на сторінках глянцевого додатку. Ми спробували зробити для вас справді святковий номер, що налаштовує на дива.

З 27 грудня купуйте «Маршрут №1. Різдвяне диво» у кіосках преси або замовляйте на сайті газети «День». Детальнішу інформацію ви можете дізнатися за тел.: (044) 303-96-23.

1 Kommentar

Kommentare sind deaktiviert.