#Євромайдан #Харків 11.12.2013 р. збирав гроші для майданівців Києва, молився, ухвалив резолюцію. (фото-відео-репортаж, текст)

РЕЗОЛЮЦІЯ ХАРКІВСЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ

11 грудня 2013 р.

Події сьогоднішньої ночі продемонстрували всім, що українська влада пішла антиконституційним шляхом. Як і 30 листопада проти мирних протестувальників на Майдані Незалежності у Києві було застосоване нічим не виправдане насильство. Співробітники МВС, в першу чергу сумновідомого спеціалізованого загону «Беркут» знову били мирних, неозброєних людей. Били, бо не отримали справедливого покарання за свої дії 30 листопада. Били, бо як же інакше забезпечити «справедливе» рішення суду про розблокування центру Києва. Згадаймо, 30 листопада «розблоковували» йолку.

Сьогодні вночі українська влада знову продемонструвала свою зверхність до Конституції України, яка визначає життя, здоров’я, честь та гідність громадян України найвищими цінностями в державі та гарантує їм право на мирні зібрання.

Символічно, що ці жорстокі та ганебні вчинки, що викликали огиду у всього цивілізованого світу, були здійснені саме сьогодні, адже вчора весь світ відзначав Міжнародний день прав людини. Це зайвий раз демонструє зневагу печерного, бандитського режиму Януковича до людських прав та громадянських свобод.

 

Громадянам України, що прагнуть возз’єднання з Європою, фактично було зроблено бандитську «прєд’яву»: або ви будете покірними волі Межигірського хана, або вас усіх «запресують». Як не «тітушки», то «Беркут». По суті, режим Януковича, попри респектабельні заяви для преси, оголосив тотальну війну всім ВІЛЬНИМ ЛЮДЯМ України.

Своїми діями Янукович дискредитував себе як Президента і довів свою неспроможність керувати країною.

Українська демократія у небезпеці, але український народ не зламати!

 

Усвідомлюючи це, Харківський Євромайдан:

Закликає:

Всіх, хто не втратив власну честь і гідність, постійно виходити на мирні протести проти відверто хамської, азійської кліки, що брутально розтоптала Конституцію України, знищила рештки правосуддя, перетворила правоохоронні органи держави на «ескадрони смерті».

Європейських та світових політиків, всі цивілізовані держави, дієво підтримати український народ в цій боротьбі, оскільки очевидно, що дипломатичної мови ця так звана влада не здатна зрозуміти.

Всі європейські, демократичні політичні партії України до єдності у боротьбі проти донецько-межигірської орди.

 

Харків, прокинься! Сьогодні, або ніколи!

 

Наші вимоги:

Захарченка,- під трибунал!

Уряд Азарова,- у відставку!

Верховну раду,- на перевибори!

Януковичу, – імпічмент!

 

 

IMG_1900 IMG_1902 IMG_1909 IMG_1930 IMG_1942 IMG_1948 IMG_1958 IMG_1967 IMG_1978 IMG_1983 IMG_1984 IMG_1985 IMG_1989 IMG_1990 IMG_1992