На Львівщині ліквідовують осередки Партії регіонів

Сьогодні Миколаївська районна організація Партії регіонів, що у Львівській області, планує оголосити про свій розпуск. Про це повідомили Радіо Свобода представники цієї політичної сили.

Партійці привселюдно планують розірвати свої членські квитки і мандати депутатів районної ради і оголосили про припинення існування Партії регіонів у Миколаївському районі. Таке рішення підтримують на сьогодні всі члени партії, окрім однієї людини. Ключ від партійного офісу здадуть у міську раду.

Таке попереднє рішення районної організації спричинене подіями у Києві, зокрема, розгоном мирної акції на Майдані. Миколаївські регіонали приєднались до акцій громадянської непокори і вимог Майдану.

У Миколаєві зранку люди вийдуть на страйк, де вимагатимуть відправити у відставку уряд, президента і парламент.

Міський страйк сьогодні оголосили і у Львові. Міська влада закликала людей вийти на вулиці, а приватних підприємців відпустити тих, хто хоче долучитись до акції. Ректори львівських вишів підтримують студентів. Студентський координаційний штаб і студентська координаційна рада на львівському Євромайдані влились у структуру координаційної ради Львівської облради.

Львів’ян закликали вивісити на будинках українські прапори.

Люди надалі масово виїжджають у Київ, щоб там приєднатись до Євромайдану.

Радіо Свобода

3 Kommentare

Kommentare sind deaktiviert.