“Солідарність проти терору!” Віче на Майдані, 29.12.13, 12:00

СВІЙ ЗА СВОГО!

Лідери опозиційних фракцій Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок закликають українців прийти на Народне Віче о 12.00 у неділю, 29 грудня.

Віче традиційно відбудеться на Майдані Незалежності в Києві і цієї неділі пройде під гаслом “Солідарність проти терору”.

“Ми закликаємо всіх, кому небайдужа доля нашої країни, залишити всі свої справи та вийти на Майдан Незалежності у неділю о 12.00. Народ вільної країни не може миритися зі звірячою поведінкою банди при владі, яка по всій країні по одному відловлює активістів Майдану, псує їх автомобілі, залякує, б’є”, – йдеться в заяві трьох лідерів.

“Жахливий випадок Тетяни Чорновол не залишає сумнівів: цю владу треба негайно зупиняти. Українці, виходьмо разом на Майдан, щоб продемонструвати нашу солідарність у боротьбі з терором, який розгорнуто проти активістів”, – закликали опозиціонери.

Flag_of_Ukraine

1 Kommentar

  1. Ніц не треба. ПРОТИ ТЕРОРУ ТІЛЬКИ ЗБРОЯ. Всі у Веховну Раду приймати Закон про зброю. Всього один закон про легалізацію бойової зброї. Хто із українських держслужбовців би посмів порушити
    конституційні права цієї маленької громадянки із вільної держави. Цікаво чого боїться ця дівчинка.
    Вона точно в гробу бачила українського мєнта, беркутівця, якогось виродка чи ще там щось що б’є, спалює, копає, тягає дівчат за волося і т.д.
    https://www.facebook.com/photo.php?v=585302294886914&set=vb.568109839939493&type=2&theater

Kommentare sind deaktiviert.