Свій за свого! Треба підтримати політв’язнів. У справі “васильківських псевдотерористів” вирішальні дні

1474573_10151904473288477_1503132297_nСправа “васильківських терористів” руйнується як будиночок з карт. Вчора у Києво-Святошинському суді відбувалися судові дебати, протягом яких захисники Сергія Бевза (на фото), Володимира Шпари та Ігоря Мосійчука переконливо доводили всю абсурдність звинувачень (“тероризм”, як відомо, полягає у нібито намірах нібито підірвати пам’ятник Лєніну).

Промова прокурора звелася до нудного перечитування обвинувального висновку, посилаючись, як на докази, на покази тих свідків, які пізніше свої попередні свідчення спростували у судовому засіданні. Також прокурор звертався до свідчень ще 4-х свідків, які, “підтвердивши” провину, при тому заявили що по суті обвинувачення нічого не знають і дізналися про все те… по телевізору.

Захисники також підкреслили, що “незалежним” експертом-мовознавцем (полковник СБУ), висновки якого так цінує прокуратура, взагалі не було надано  відповіді на питання чи є у вочевидь підкинутих листівках заклики до інкриміновагого теракту, а на допиті в суді та “експерт” сказала, що не може відповісти на питання, чи є там такі заклики, бо це за межами її компетенції.

Головний же доказ обвинувачення – “бомбу”, у суді взагалі не було досліджено з однієї простої (а можливо, навпаки, дуже непростої) причини – її було просто знищено “експертом” шляхом гідровибуху, після туманних дій з деталями. І вся його експертиза у підсумку базована на теоретичних розрахунках, але навіть у своєму висновку він заявив, що “бомба” не могла навіть пошкодити той нещасний пам’ятник, не те щоби знищити.

Отже, справа тріщить і розвалюється на очах всіх, хто вміє бачити і чути. Чи є серед таких суддя Бурбела – покаже найближчий час

Сьогодні о 14:00 у Києво-Святошинському суді завершаться дебати сторін (зокрема, буде промова дружини Сергія Бевза Христини, її заклик до вас – ТУТ) та буде виголошено останнє слово підсудних. Приходьте, ви можете підтримати політв’язнів своєю присутністю.

Отже, 25 грудня о 14:00.

Адреса: Києво-Святошинський райсуд м. Києва, вул. Мельниченка, 1.

Їхати маршрутками до зупинки “Янтарна” на Великій Кільцевій:
від метро “Житомирська”, “Нивки” –
№№ 23, 716, 717, 720, 721;
від метро “Академмістечко” –
№№ 301, 304, 401, 408, 438; 56к, 56д;
від Національного цирку – № 721;
від метро “Вокзальна”, з боку центрального входу залізничного вокзалу маршрутка № 401. (Уточнюйте у водіїв, може десь змінився маршрут).

Телефон Христини, дружини Сергія, у разі виникнення питань: 063-224-17-30.