У “Межигір’ї” зникли [псевдо]правові підстави обмеження свободи мирних зібрань

Майдан Моніторинг” домігся скасування обмежень свободи мирних зібрань у “Межигір’ї”

Вірніше – у селі Нові Петрівці, де розташовано те, що відомо як “резиденція Межигір’я”. За зверненням Інформаційного центру “Майдан Моніторинг” прокуратура внесла подання про скасування тамтешнього незаконного “порядку організації та проведення мирних зібрань“. І от головна добра новина – межигірський “порядок” скасовано.

Межигір'я-39

Висловлюємо вдячність прокуратурі Вишгородського району: коли хороша робота, то хороша.

Крім того, як бачимо, за нашим зверненням прокуратура внесла відповідне подання і щодо аналогічного рішення виконкому Вишгородської міської ради, що теж не можна не вітати.

На сьогодні за ініціативою ІЦ “Майдан Моніторинг” прокуратура вжила заходів для усунення свавільно і незаконно встановлених радами та виконкомами нормативних обмежень свободи мирних зібрань у 59-ти містах і селищах України, і більш ніж у половині випадкі такі незаконні акти вже скасовано. Далі – буде.

****

Діяльність з моніторингу та захисту свободи мирних зібрань в Україні здійснюється ІЦ “Майдан Моніторинг” за люб’язної підтримки Міжнародного фонду “Відродження”

2 Kommentare

  1. Не взлетит-президент неотьемлимая часть конституции с его гарантированой неприкосновенностью. здесь уже звернення не катит. только ультиматумы.

  2. Без учета сложившейся революционной обстановки. А с учетом обращение теряет смысл.

Kommentare sind deaktiviert.