В Одесі зійшлися разом #автомайдан, #веломайдан та #антиавтомайдан

І що прикметно, сталося це все на Куликовому полі :)

Здається, одеські регіонали таки  не оставили поза увагою майстер-клас від Допи з Гепою і нарешті вони спромоглися не на поодинокі провокаціі типу підсилання неадекватів до Дюка, які волають про утиски чи палять прапор Євросоюзу.

Сьогодні вони змогли вивезти на площу одразу кілька десятків машин з прапорами ПР та України.

Треба выддати належне – зорганізувалися “регіонали” доволі оперативно, адже анонс автопробігу було зроблене лише напередодні, на щоденних зборах біля Дюка

Оскільки про час та точку старту одеського автомайдану було оголошено публічно, випадковість співпадіння місця збору колон виключається. Щоправда, серед кількох десятків машин з прапорами ПР та України були помічені в процесі руху лише 5-6. Можливо, технічний стан інших не дозволяв їм рухатися. Чи бензину забракло. Або сміливості не вистачило.
Втім, й ті, що рухалися – теж достатньою мірою смалили.
Наприклад, вони вклинилися у колону автомайдану, тим самим збільшивши її кількість. Щоправда, у них були лише державні прапори і для інших учасників дорожнього руху злиття колон взагалі пройшло непоміченим. Сподіваємося, що наступного разу до колони автомайдану також приєднаються й антиавтомайданівці із прапорами ПР. Так, щоб у одеситів, які підтримують ПР і не підтримують євроінтеграцію, трапився нарешті повноцінний когнитивний дисонанс.

Більше фото

Über Людмила Ямщикова 733 Artikel
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.

1 Kommentar

  1. у одеситів, які підтримують ПР і не підтримують євроінтеграцію, трапився нарешті повноцінний когнитивний дисонанс

Kommentare sind deaktiviert.