Заява Координаційної ради Громадянської Асамблеї України

monitorlogoПрипущення Громадянської Асамблеї про те, країною керує не Президент – гарант Конституції та дотримання прав та свобод громадян, а група проросійських заколотників, які зірвали підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом, зорганізували жорстке криваве побиття мирних демонстрантів, почали знищувати основу економічного суверенітету Української держави, знаходять своє остаточне підтвердження.

16 січня більшість у Верховній Раді, з депутатів Партії Регіонів та Комуністичної партії в порушення процедурних та регламентних норм ухвалила антиконституційні закони, які істотно порушують права громадян та перетворюють Україну на бандитсько-тоталітарну країну. Вони фактично позбавляють громадян прав контролювати владу, протестувати проти її неправомірних дій та впроваджують механізми тотального контролю за громадянами з боку влади.

Зміст цих законів відтворює в ще більш одіозній формі норми, що впроваджені тоталітарним режимом В.Путіна в Росії та явно писались заколотниками з подачі кремлівських технологів.

Громадянська Асамблея України звертається до Президента України Віктора Януковича:
Вікторе Федоровичу! Якщо Ви хочете лишитись гарантом захисту конституційних прав та свобод громадян та державного суверенітету України та взагалі лишитись громадянином України Ви маєте ветувати ці закони, позбавитись антидержавного проросійського оточення та терміново розпочати консультації та переговори щодо відновлення в Україні конституційного ладу, стабілізації суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації.

Громадянська Асамблея України звертається до всіх, хто вважає себе громадянами України: СПІВГРОМАДЯНИ вийдіть на захист своїх невід’ємних прав та свобод, на захист конституційного ладу. Сьогодні ми маємо захистити СВОЄ ПРАВО ГІДНО ТА ВІЛЬНО ЖИТИ В СВОЇЙ КРАЇНІ.

Ми закликаємо провести 19 січня, в день коли навіть сама природа дає захист людям, вийти на захист самих себе та провести в кожному куточку нашої рідної України акції протесту проти свавілля заколотників з Верховної Ради.

Ми звертаємось до урядів цивілізованих демократичних країн, насамперед до країн ЕС та США –вжити санкцій щодо ВСІХ депутатів Верховної Ради України, голосувавших за ці антиконституційні та антиправові закони, а у випадку їх підписання Президентом України В.Януковичем – до нього, всіх керівників Адміністрації Президента, апарату РНБО, Кабінету Міністрів та членів їх родин, як до злочинців, які намагаються узурпувати владу в Україні, знищюють державний суверенітет України та порушують невід’ємні та конституційні права громадян України.

Ми підтверджуємо свою попередню вимогу щодо скликання спеціального органу установчої влади народу – Конституційних Зборів, делегати яких мають бути позбавлені права обіймати посади в органах влади протягом наступних 5 років, ухваленняКонституційними Зборами нової Конституції України, як установчого договору між громадянами України та проведення виборів до органів влади, передбачених новою Конституцією.

Якщо наші вимоги будуть проігноровані ми залишаємо за собою можливість використати наше конституційне право громадян, як суб’єкта державотворення, власноруч започаткувати процес перезаснування УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ в установчий спосіб ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ.

Джерело

1 Kommentar

  1. В Україні нема легітимної влади!
    Вся так звана влада тотально узурпована та політично коррумпована кримінальним синдикатом “донецкіх” та їхніми московськими боссами!
    Едина ціль їх це довести Україну до повного економічного та політичного коллапсу і потім приєднання до Россіі!

Kommentare sind deaktiviert.