Новий випуск «Маршрут №1. Гайда кататися!» про зимові види спорту та їх особливу атмосферу

Молодь швидко зводить футбольні ворота з потенційних дрів чи збирає, як конструктор, стіл для тенісу з випадкових дощок… Тут грають в імпровізовані шахи та кидаються сніжками, роблять зарядку та бігають наввипередки, щоб зігрітися. Нинішній Євромайдан — це імпровізована спортивна арена. І від Сочі, де 7 лютого стартує Олімпіада, зимові ігри на Майдані виграшно різняться тим, що тут спорт — в його первозданному вигляді. 

«…У світі мого дитинства було більше спорту, ніж зараз, тепер спорт для дітей стає розкішшю… Через пострадянську трансформацію суспільство ще не відійшло від своєї травми, й багато що досі спотворено — простір навколо виснажений і висушений. Тому нам необхідно навчитися облаштуванню нашого світу! Адже коли ти виходиш зі свого будинку й бачиш олюднений простір навколо; бачиш, що весь сервіс пронизаний добротою до людей; якщо на перших поверхах міських будинків продають свіжі булки та гаряче молоко, — там обов’язково поряд має бути ковзанка. І щоб діти й дорослі каталися на ковзанах! А всюди, де є сніг, має звучати висока музика !..» — пише у своїй традиційній колонці головний редактор «Дня» Лариса Івшина.

У новому «Маршруті №1» читайте про те, які книжки українські чемпіони читають напередодні змагань, поради для сноубордистів-початківців від відомої української спортсменки Аннамарі Чундак та секрети спортивного успіху від біатлоністок Віти та Валентини Семиренко. Ми підготували для вас перелік найкращих ковзанок світу і багато чого ще.

 З 7 лютого купуйте «Маршрут №1. Гайда кататися!» у кіосках преси або замовляйте на сайті газети «День». Детальнішу інформацію ви можете дізнатися за тел.: (044) 303-96-23.

M2_2014__Страница_01