Харківська міліція знову “не встигла”. Є поранені. (оновлено, +відео)

Марш харківських та дніпропетровських вболівальників на розі вулиць Плеханівська та Кірова вже чекали колоради-тітушки. Їх, за свідченнями очевидців, було душ 300 – 400. Тітушки-колоради були добре підготовлені: мішки з камінням, бити, травматичні пістолети.

Властиво, тобто, як завжди, харківська міліція “знову не встигла”, себто “не побачила” скупчення колорадів-тітушок та їхні “особисті речі”,– біти та мішки з камінням, які були розкладені на тротуарі. “Не спрацювала” й міліцейська контррозвідка, або спрацювала, але її інформацію хтось міліцейських начальників “заникав”.

Наслідки “невстигання” та “недобачання” харківської міліції.

Все, як і завжди. Харківська міліція не попередила напад сепаратистів-терористів на мирну та патріотичну ходу. Потім “охороняла громадський порядок”, який встановивсь без її втручання “у той чи інший гірший спосіб” © Ґерцоґ Боллінброк. І зовсім не цікавилась стріляними гільзами, які валялись на проїжджій частині вулиці Пелеханівської в достатній кількості, аби їх помітив останній ділетант у криміналістиці.

Все, як завжди. Не може харківська міліція забезпечити патріотам України реалізацію їхнього права на мирні зібрання. Не може харківська міліція зробити так, аби колоради-тітушки більше ніколи не отримували криваві гроші, псуючи мирним громадянам України свято. Не може. Не встигає. А може просто не хоче, або з тих кривавих грошей має свій процент за “стояніє на шухерє”?

Які думки у пана Авакова та у пана Андрєєва? “Все під контролем” © ?

7 Kommentare

  1. Еще раз заявили о своей бесполезности. Гнать всех до единого в шею. Организовывать новый орган на основе самообороны с единственным критерием: никакого опыта. Мусоров нужно уничтожить как явление.

  2. Мусорня завжди була ссучена… Що засранченковська, що аваковська….Розберемося з москальнею, візьмемося за мусарню.

  3. Yury Rebars: “Да менты суки продажные твари !”
    власне саме те ультраси й вигукували у відповідь на висліди доброї праці харківських міліціянтів на вул. Плеханівській…

Kommentare sind deaktiviert.