Майдан Моніторинг: Як можна захистити права людей в Криму?

Прес-анонс
19 травня 2014 р. об 11:30 на прес-конференції в УНІАН (вул. Хрещатик 4, конференц-зал) Інформаційний центр «Майдан Моніторинг» репрезентує звіт моніторингової групи та бачення розвитку подій на півострові опісля фактичної анексії території АР Крим Російською Федерацією.
Участь в прес-конференції візьмуть:  Сергій Данилов, експерт ІЦ «Майдан Моніторинг», м. Київ, Володимир Ханас, керівник моніторингової місії, координатор проектів ІЦ «Майдан Моніторинг», м. Тернопіль, Наталка Зубар, Голова Правління ІЦ «Майдан Моніторинг», м. Харків.
Впродовж березня-квітня 2014 р. моніторингова група ІЦ “Майдан Моніторинг” з 12 осіб здійснювала  моніторинг дотримання конституційних прав і свобод в АР Крим.  Впродовж цього часу початкова гіпотеза про те, що події в АР Крим загрожують дотриманню конституційних прав на всій території півострова повністю підтвердилась.
Місія з оцінки ситуації з правами людини в Україні Організації з безпеки і співробітництва в Європі заявила про значні порушення, інформація про які була зібрана під час роботи місії в березні-квітні цього року. Жертвами ставали переважно активісти, які виступали за Євромайдан, і журналісти, а також українські військові та кримські татари. “Події в Україні серйозно вплинули на становище національних меншин, і в першу чергу в Криму, заявили в місії. Там кримські татари опинилися в особливо небезпечній ситуації, до того ж становище українців за національністю стало новим джерелом стурбованості”, – йдеться в повідомленні.
Моніторингова група ІЦ “Майдан Моніторинг”  розпочала свою діяльність в період, коли з АР Крим надходила інформація, котра свідчила про упереджене бачення ситуації ЗМІ та політиками, про бажання використати будь які інциденти задля підсилення агресії всіх суспільних груп. Другий етап моніторингу співпав у часі з фактичною анексією території АР Крим Російською Федерацією.
Довідки за телефоном +38 091 922 97 55, або електронною поштою panimaidan@gmail.com. Контактна особа: Наталка Зубар.
 * * *
Моніторингова місія в Криму здійснюється за підтримки програми „Права людини та правосуддя“ Міжнародного Фонду „Відродження“ та добровільних пожертв громадян України.

4 Kommentare

  1. Найдено в сети.
    ВОТ ОНА ПРАВДА!!!ПИСЬМО ЗАПОРОЖСКОГО КАЗАКА .
    Я, украинец, потомок запорожских казаков и древних русичей. Мои деды били фашистов, не жалея своих жизней. Я заявляю: С каких это пор галицкие потомки польских и австрийских холопов, бывшие до 1939г неизвестно кем, прожившие полтысячелетия в других государствах и присоединённые к нам Сталиным насильно,стали”справжні”украинцы?

    Галичане, разговаривающие на польско-австрийском суржике, который отличается от украинского языка так же,как кирзовые сапоги отличаются от дамских туфелек, вдруг решили, что они тоже украинцы! И даже записались в защитники украинского языка.Они вдруг записались в строители украинской нации.

    Это всё равно, что негры США, разговаривающие на английском языке, и англичане, живущие в Англии, – это одна нация.Но нацию объединяет общее историческое и культурное прошлое. А у нас с ними ОБЩЕГО ИСТОРИЧЕСКОГО ПРОШЛОГО ПРОСТО НЕТ.

    Они провоняли всю страну своим диаспорно-галицким национализмом, который почему-то называют украинским. Вся срань: РУХи, КУНы, НУНСы, ОУН,УПА и ублюдочная Тягнибоковская “свобода” лезут, как тараканы, в Украину ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ИЗ ГАЛИЧИНЫ. Они вдруг решили всех нас, по их мнению, расово-неполноценных жителей Украины(Малороссии) к которой они не имеют отношения, поучать украинству и своей сраной свiдомостi.

    Кстати, ИХ СРАНАЯ «СВІДОМІСТЬ» – ЭТО ВСЕГО ЛИШЬ ЧИСТО ГАЛИЦКИЙ КОМПЛЕКС ИСТОРИЧЕСКОЙ НЕПОЛНОЦЕННОСТИ. Ибо вся их история – это история холопства и предательства. Теперь они крадут нашу историю, типа они “козацького роду”.

    Не было в их истории казачества, потому что пойманных униатов казаки сажали на кол за предательство веры предков. Хотя могли пощадить поляка. Не было в их истории Тараса Шевченко, потому что он никогда в австрийской Галиции не был. Кстати,почти вся проза Т.Г.Шевченко написана на русском языке.

    Они лезут грязным рылом в историю страны, где их предки не жили. Типа Богдан Хмельницкий был не прав. Не было в их истории Богдана Хмельницкого,потому что в освободительной войне нашего народа против поляков галичане всегда были на стороне поляков.

    В их истории был польский король Сигизмунд и австрийский император Фердинанд. И нечего мутантам галыцьким брехать от имени Украины.
    Галиция – Родина предателей

Kommentare sind deaktiviert.