Прес-ланч «Соціальні послуги. Де взяти гроші: харківські реалії»

3-го липня 2014 року о 14:00в арт-кафе “Корова” (м. Харків, ст. м. Пушкінська, вул. Петровського, 37) розпочнеться прес-ланч на тему «Соціальні послуги. Де взяти гроші: харківські реалії» для представників місцевих та загальнонаціональних засобів масової інформації.

Під час прес-ланчу відбудеться обговорення сучасного стану заходів спрямованих на подолання епідемії ВІЛ/СНІДу у Харкові та їх оцінка з боку ВІЛ-сервісних неурядових організацій та державних установ.

Головним чином прес-ланч буде присвячений механізмам розширення доступу благодійних організацій Харківщини до підтримки за рахунок бюджетних коштів та відсутності фінансування першочергових профілактичних заходів в Харківські області, що може спричинити новий сплеск епідемії, особливо після закінчення фінансування благодійних організацій України Глобальним фондом. Також будуть запропоновані механізми впровадження соціального замовлення для залучення НУО до надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів та виконання Обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки.

До участі запрошені: представник Харківського відділення ВБО «Мережа ЛЖВ» Костянтин Дмитрієв, представники спільноти людей, що живуть з ВІЛ, громадські діячі.

Організаторами заходу виступають ГО «Інституту розвитку суспільних інновацій» та Харківське відділення ВБО «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ».

Акредитація проводитиметься до 12:00 3-го липня 2014 року.

Телефон для акредитації представників ЗМІ: (093) 66-35-518, Надія