Схід і Захід разом

Пропонуємо взяти участь у тренінгу для студентів Вінницької, Донецької, Луганської, Тернопільської, Харківської та Чернівецької областей. Досвідчені тренери – історик і психолог – ознайомлять з соціо-культурними, історичними та психологічними аспектами ситуації в Україні. Під час тренінгу учасники дізнаються: – звідки беруться стереотипи про регіони України та як вони впливають на сприйняття мешканців; – як інформація, що циркулює під час війни, викликає агресію, ворожнечу та ненависть; – як контролювати негативні емоції, взаємодіяти та планувати в стані війни. Кого ми чекаємо?


– молодих активістів; – студентів, зацікавлених в подальшій співпраці зі студентами та молодими людьми з інших регіонів України; – молодих активістів, які мають досвід активних дій.

Де буде проходити тренінг? м. Вінниця, точне місце проведення буде надіслано після отримання заявки.

Коли? 9-10 жовтня, 2014 р.

Що потрібно зробити, щоб взяти участь у тренінгу?

Заповнити анкету учасника goo.gl/y298Tc  до 6 жовтня 2014 р. Потенційним учасникам буде надіслано запрошення та деталі проведення тренінгу. Участь у тренінгу безкоштовна, організатори забезпечують проживання, харчування та проїздні витрати учасників. Додаткова інформація за телефоном: +38 0977961754

Тренінг проводиться ГО “Громадський центр “Форум” http://www.ccforumvin.org за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.