22-ий щорічний благодійний Ярмарок. Міжнародна спільнота у Києві допомагає Україні. 06.12.14

10697262_10152452849041581_4848426234036033232_o

Хочете допомогти людям у скруті? Приходьте на благодійний Ярмарок.

Міжнародний жіночий клуб Києва (дружини дипломатів, експатів, іноземних бізнесменів) організовують Ярмарок, аби зібрати гроші для тих в Україні, хто потребує допомоги. Цього року ВСІ НАДХОДЖЕННЯ з цього ярмарку підуть на потреби сиріт, людей похилого віку, дітей з особливими потребами, внутрішніх переселенців з Донбасу / Криму та інших людей у скруті.

За традицією, Ярмарок проходитиме у такий спосіб:

– посольства іноземних держав продаватимуть на своїх стендах свої національні та традиційні продукти (зокрема, продукти національної гастрономії та напої). На сьогоднішній день 32 посольства підтвердили свою участь.
– Буде також продаватися секондгенд та побутові прилади, пристрої, ДВД-диски та багато інших речей
– Ярмарок супроводжуватиметься культурною програмою (національна музика, національні танці) з усього світу
– Діти матимуть можливість взяти участь у різноманітних майстер-класах та іграх, що мають коріння у культурних традиціях. Для цього на Ярмарку буде спеціально облаштований Дитячий куточок.

Платня за вхід: 50 грн для дорослих, 10 гривень для дітей, що старші 12 років. Усі кошти, зібрані на Ярмарку, підуть на благодійність.

Попередній, 21-й Ярмарок зібрав 1,9 мільйонів гривень. Фото з минулого Ярмарку див. тут – http://iwck.org/bazaar-memories/

Міжнародний жіночий клуб Києва – це неурядова неприбуткова організація, створена 1992 року групою жінок з інших країн, що проживають в Україні. Головою групи є пані Інгабор Крістофассен, перший посол Бельгії в Україні та перший президент Міжнародного жіночого клубу Києва. На сьогоднішній день наша організація налічує понад 250 учасниць з понад 59 країн, зокрема представниць дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні; жінок, які працюють у культурних та бізнесових спільнотах та дружин дипломатів і бізнесменів.

===========================================
22nd Annual Charity Bazaar – International community of Kyiv helps Ukraine

International Women´s Club of Kyiv (spouses of diplomats, expats, foreign businessmen) is organising this Bazaar in order to raise money for those in need in Ukraine. This year ALL REVENUES from this charity event would go to orphans, elderly people, disabled kids, internally displaced persons from Donbas/Crimea and others.

Подія у Фейсбуці – ТУТ