”Курс молодого бандерівця” повертається

З 18 квітня продовжується ряд семінарів «Курс молодого бандерівця», ініціатором та організатором якого є Молодіжний Націоналістичний Конгрес. Семінари розраховані на молодих людей, які хочуть долучатися до громадського руху та змінювати Україну.

Цього разу семінари пройдуть у шести містах України:

– 18-19 квітня – Черкаси;

– 25-26 квітня – Вінниця;

– 09-10 травня – Суми;

– 16-17 травня – Дніпропетровськ;

– 23-24 травня – Житомир;

– 06-07 червня – Бурштин.

У програмі «Курсу молодого бандерівця» проводитимуться лекції про:

– націоналістичний рух в сучасних умовах;

– патріотичні акції: від ідеї до втілення;

– робота в соціальних мережах для мобілізації людей, пошуку контактів та ресурсів;

– співпраця зі ЗМІ – вихід на новий рівень;

– фандрайзинг для патріотичних проектів;

– успішні кейси ведення патріотичних проектів;

– громадянське суспільство: від народу до нації.

Восени 2014 року «Курс молодого бандерівця» мала нагоду послухати молодь Києва, Сум, Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Харкова та Полтави.

«Курс молодого бандерівця розширив мій кругозір. Я дізналась багато нових цікавих речей, яких в школі не вчать. Завдяки лекціям та лекторам, які легко та доступно подали нам знання, ми з друзями реалізували не один проект. І вже не губилися в здогадках, що робити і як діяти», – ділиться враженнями учасниця семінару у Львові Андріана Гапонюк.

«Осінній «Курс молодого бандерівця» надзвичайно змінив слухачів семінару. І ці зміни ми бачимо кожен день, адже спілкуємось з учасниками і намагаємось їм допомагати в реалізації їх перших проектів. Ми ставимо собі за мету зібрати патріотичну молодь в різних регіонах України, які хочуть змінювати своє середовище, але не знають як. Ми хочемо їх навчити, адже саме дієва молодь може розбудувати громадянське суспільство та збудувати ту Україну, про яку ми всі мріємо», – говорить керівник проекту Ірина Вівсяна.

Джерело