Запрошуємо на форум кризових психологів “Співпраця заради порятунку”

УКРАЇНСЬКА МИРОТВОРЧА ШКОЛА

Перший Всеукраїнський Форум «Співпраця заради порятунку»

Харків, 25-27 травня 2015 року, VIP зона стадіону Металіст

Перший Всеукраїнський Форум «Співпраця заради порятунку» збирає представників державного сектору, освітян, науковців, неурядових організацій та лідерів громадських ініціатив, які допомагають тим, хто постраждав та далі страждає від війни в Україні. Поговоримо про те, як створити стратегію спільних дій  та зробити нашу діяльність реально ефективною.

Пропонується обговорення наступних питань:

  • Стратегія спільних дій у справі соціально-психологічної допомоги тим, хто постраждав та далі страждає від війни в Україні, її основні напрямки.
  • Запит на системну допомогу з боку держави, шляхи його формування.
  • Самоорганізація спільнот у випадку кризи та ситуацій катастроф та цивільний захист.
  • Проблеми підготовки та навчання фахівці, та аматорів, що працюють у сфері соціально-психологічної допомоги, окреслення меж втручання.
  • Моделі взаємодії: цивільне населення, військові, правоохоронці, фахівці  Державної служби України з надзвичайних ситуацій, волонтери, психологи, психіатри, групи допоміжних спеціалістів.

Спілкування з державними службовцями, експертами і колегами, допоможе усвідомити і вдосконалити внутрішні організаційні процеси для результативної спільної діяльності. Очікуваним результатом роботи Форуму є прийняття «Протоколу взаємодії державного сектора та громадськості при організації надання соціально-психологічної допомоги».

Запрошуємо представників організацій чи команд незалежно від форми чи наявності офіційної реєстрації, що систематично займаються соціальною чи психологічною допомогою людям, яких торкнулася війна в Україні.

Увага! Будь ласка, перед реєстрацією ознайомтесь з питаннями, які передбачається обговорити на Форумі. Переконайтеся в тому, що вони для Вас актуальні.
Кількість учасників обмежена, і ми можемо запросити не більше одної особи від однієї організації.

Кінцевий термін реєстрації 20 травня 2015 року.

Зареєструватися можна за адресою: http://goo.gl/forms/5nG0CC9yi9

Відповідь щодо можливості Вашої участі у Форумі Ви отримаєте до 22 травня 2015. Учасникам форуму компенсується проїзд та проживання. Під час форуму забезпечується харчування.

Дякуємо за увагу!

Контакт для довідок. Ігор Дубровський   dubrig@ukr.net +380506194397

Українська Миротворча Школа – це проект коаліції громадських і державних організацій України та Польщі, який працює за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Logo_main_UKR

1 Kommentar

Kommentare sind deaktiviert.