“Укроборонпром” представить досягнення вітчизняного ОПК на виставці “Зброя та безпека-2015”

Майже 200 зразків сучасної військової техніки виробництва підприємств-учасників Державного концерну «УКРОБОРОНПРОМ» будуть представлені на  ХІІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2015» (22-25 вересня, Київ).

Виставка проходитиме в Києві, у Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15), станція метро Лівобережна

Генеральний директор «УКРОБОРОНПРОМу» Роман Романов зазначив, що українська оборонна промисловість вийшла на кардинально новий рівень розвитку. Виставка послужить майданчиком, на якому Концерн сповна продемонструє свій потенціал.

«Ми всебічно підтримали організацію цієї виставки. Вона сприятиме створенню нових коопераційних зв’язків з оборонними компаніями країн Європейського Союзу, НАТО, розширенню номенклатури ОВТ, що розробляється та виробляється вітчизняними підприємствами, посиленню коопераційних зв’язків між ними. Це сотні зустрічей, перемовин та безпосередні підписання контрактів прямо у серці України», – прокоментував участь «УКРОБОРОНПРОМу» Роман Романов.

До демонстрації плануються натурні зразки та макети не лише найновішої техніки, але й тієї, яка вже гідно виявила себе в процесі проведення антитерористичної операції на Сході країни. Вітчизняні виробники презентуватимуть новітні БПЛА, радіолокаційні системи, натурні зразки бронемашин та їхні  бойові модулі,  а також вогнепальну зброю.

Як співорганізатор міжнародної виставки «Зброя та безпека – 2015», «УКРОБОРОНПРОМ» залучив до участі багатьох відомих інопартнерів, серед яких «WB electronics», «Textron systems», «Honeywell», «Aselsan», «Lubawa S.A.» та інших. В рамках виставки очікується підписання нових угод з провідними оборонними компаніями.

Виставка «Зброя та безпека» проводиться від 2004 року. Це найбіліший національний захід, на якому демонструють досягнення українського та світового ОПК.  Протягом 22-25 вересня заплановані презентації​ї продукції української оборонної промисловості вітчизняним та іноземним замовникам, науково-практичні конференції та семінари.

11113360_768023536654378_1605120975151486747_o