Більшість королів сучасного і середньовічного світу походить від людини, що народилася в Києві

Коли ви чуєте слово “Європа”, вас починає переповняти незбагнена, іраціональна гордість.
Не шукайте темну кішку в темній кімнаті, тому що кішка світла і її добре видно і днем. Просто ви її не шукали.

Більшість королів сучасного і середньовічного світу походить від однієї людини. Вона народилась у Києві та померла наприкінці ХІ століття.

Коли ви читали драми Шекспіра, чи дамські романи, чи Дюма, чи Моріса Дрюона, чи Вальтера Скота, чи Алєксєя Толстого, чи може ви все це не читали, а лише дивилися “Хоробре Серце”, чи ще якусь кіноісторію.
Ви ніяк не могли збагнути, що вас тягне до них.
А дуже просто.

Усі вони є нащадками тої білої дами, яка поміж 1049 та 1051 роком покинула нашу Русь заради Європи.
І Томас Джеферсон, Уїнстон Черчіль та Джордж Вашингтон є її прямими та безпосередними нащадками.
В них є щось спільне.
Як і в вас.
Бо ви з великою ймовірністю походите від інших гілок тої ж родини.


Від “Анни Реїини” походять королі Франції з капетингів, валуа, бурбонів й орлеанців, князі усіляких антиохій таєрусалимів, гібеліни, демонфори і лузіньяни, герцоги Шампані і Фландрії, Бургундії і Наварри, гізи та арманьяки, “французька вовчиця” Ізабела та всі подальші королі англійські й принці вельські, усі Ланкастери і Йорки, мортимери, говарди, персі, стафорди, Тюдори і Стюарти, хастінгси і делаполі, мортон і максвели, лівінгстони й дугласи, спенсери й бедфорди, невили й уорики, королі й інфанти Португалії, Кастилії, включно з Генрихом Мореплавцем, браганса і авізи, імператори Габсбурги, герцоги Вюртемберзькі, Лотаринзькі й Бранденбурзькі, графи Пфальцькі, герцоги Савойські, гонзага, д’есте, медичи, римські папи та антипапи, святі та інквизитори, тамлієри та хрестоносці, мальтийські лицарі та особисто сер Джордж Байрон.

Anne_of_Kyiv

Алі Татар-заде