Від пацанки до панянки, від політики до параполітики

От зараз знову, вибачте, полізу не у свою тарілку.

От зараз у фб йде розмова за новий проект Льовочкіна «Нові Лідери».

Де у цій розмові представники громадянського суспільства, досить дивно для мене, обґрунтовують участь у цьому проекті Льовочкіна тим, що мовляв лише за допомогою цього проекту ці нові Лідери зможуть вийти за межі сегменту Фейсбуку на «великі екрани ТБ», де донесуть свою точку зору до пересічного масового глядача. Бо, так ТБ канали закриті для нових Лідерів.

Мені здається, що співпраця з Льовочкіним не повинна виправдовуватись бажанням потрапити на «великий ТБ екран». Тим паче якщо ти новий Лідер.

Ще, у пересічного глядача відношення до «вєлікого екрану ТБ таке, що оті дядьки і тьотки що з’являються у тєліку, то для пересічного громадянина то як елемент шоу на кшталт «Голос Країни», чи то пак «Від пацанки до панянки», або ж «Зважена та щаслива». Тобто навіть, коли я ( в ті дууууже рідкі моменти) включаю ТБ і бачу там оті противні морди з чергового рєаліті шоу то або переключаю або ж виключаю. Тобто відношення через ТБ шоу до цих нових Лідерів буде не як до політиків 🙂 а як до лиць з тєліку, як до чергових зважених панянок що співають і, вау, неажидано путьом есемес галасаванія проходять у поооооолууууууфінал (апладісмєнти).

І найголовніше. Мені здається, щоб бути лідером, і то пак Новим Лідером, треба створювати біля себе правильний двіж. З новими проектами, зі своєю командою, з рішеннями і ідеями йти до влади. Не вдається їх реалізувати – протестувати. Робити зустрічі на місцях, у дворах, на вулицях, на зустрічах ОСББ. Писати 100500 запитів. Можна боротись за парк який вирубують, чи проти підросіян (сепарів) яких не садять чомусь органи. Напишіть економічну програму і носіться з нею. Та поле для діяльності не пахане просто. Проблем то капець уйма яка у Країні. Або ж додайтесь у ФБ до журналістів і напишіть їм загадково «Пилипе Йосоповичу, тут є тєма така шо йоханий бабай…».

(Можна знайти депутата, а такі є, якогось і з ним довбати ці питання, і рано чи піздно той депутат скаже: «Уася, ти задовбав вже всіх, йди ти на цей єфір з цим своїм питанням, бо я не шарю у ньому і мене ти задовбав». І ви потрапите на «великий екран ТБ»).

Якшо ж багатьох з Лідерів не запрошують на «вєлікіє екрани ТБ», то або це не лідер і у нього немає тем.

Або ж то таке відповідне відношення має бути до таких каналів як до елементу олігархічної монополії з відповідним до них ставленням і діяти в існуючих умовах інтернету.

Ну і на останок: що це за така мєгамєта потрапити у тєлєвізор «на великій екран ТБ»? Ви що думаєте що Вам як кгм-кх-кх учасникам реаліті-шоу Нові Лідери дадуть 2 години п`ять днів на тиждень у прайм тайм де Ви будете віщати свої тези, чи що?

Віталій Овчаренко

Über Віталій Овчаренко 449 Artikel
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.

1 Kommentar

Kommentare sind deaktiviert.